Rosanna

Grattis Carro!

Kategori: Allmänt

Idag ska Carro firas! Yeey :D Är på väg nu. PARTY

På jobbet mitt.

Kategori: Allmänt

Min brukare har gått och lagt sig, jag sitter uppe och kan inte gå och lägga mig än! Började tidigare idag och hela dan har gått hur bra som helst, bästa dagen hittills! Hämtade honom på hans jobb, kom hem och lagade mat, tacos mumms!, strykte massa tvätt, promenera till Ica i Västerhaninge och köpte godis till Lets Dance och slutligen dusch och läsning för honom :) Det bästa är att hans värden legat super dagen igenom!

God natt alla party pinglor! 

Hoppas, hoppas, hoppas!

Kategori: Allmänt

Jag hoppas ! Gör du ?

Grattis Petra!

Kategori: Allmänt

Idag fyller då Petra år, 20 år :D:D Och jag har fixat hemlis som hon ska få när jag kommer till henne idag för lunschfirande!Älskar dig B1<3

E L L E

Kategori: Allmänt

Köpte idag nyaste nummret av Elle Magazine som nu ska läsas nogrannt av dessa gröna ögon!

Sssssmink!

Kategori: Allmänt

Hemma från sminkrådgivnings kväll med Mary Kay hos Linnea :) Riktig tjej kväll med gott små snacks och massa smink provning och parfym luktning. (Söta Xoshilt på bilden) Bokade även en tid för hudvårdsrådgivning i mars. Får ta med mig vänner dit också så bara att säga till om ni vill haka! :)


Mary Kay

Kategori: Allmänt

Idag ska Linnea ha över en kvinna som jobbar för Mary Kay och ska visa en bunt tjejer en massa smink produkter som vi också kommer att få prova från skratch :D Synd för mig att mina pengar kommer i mars så kommer inte kunna köpa några produkter än, senare kanske? Måste ha lite nytt smink som är bättre för huden än det jag har nu!

Annars blev helgen en mysig och lugn helg med besök hos Jussi och Carro, melodifestivalen med Linnea och sömn. Är inte riktigt frisk ännu så blir inget jobb imorgon utan börjar på tisdag istället. Vill ju inte smitta brukaren!

Sjukling

Kategori: Allmänt

Vakna upp imorse på jobbet med en förkylning!! Vill inte vara sjuk nu, ska ju antagligen ut ikväll och dessutom måste jag jobba nästa vecka. Tänkte att jag skulle hinna sova när jag kom hem innan jag ska till Västerhaninge igen för att fixa en delegering på vårdcentralen men så blev det icke.
Käkar vitaminer och tänker positivt, får sova när jag kommer tillbaka istället :)

Snöstorm ute, smått mysigt ^^

"Dagen efter"

Kategori: Allmänt

Lyckad och kul kväll igår på Baba Sonic! Hände så mycket skumma grejer som fick oss att garva, weird människor som gjorde det ännu roligare och vem var där samtidigt som oss? Camila och Karro :D Älskar att stöta på kompisar helt otippat! 

Har fixat mat låda till jobbet och pannkakor hamnade i lådan med jordgubbssylt, mumms!
Linnea och jag innan utgång igår :)

Babas !

Kategori: Allmänt

Efter mycket fix med papper och flera samtal senare, ett långt besök hos Linnea, som jag färgade håret på och det blev super fint är nu musiken på topp och utgång som står på kvällens schema med Linnea och Natta :D
Har löst mitt lilla hår problem genom att sätta upp allt hår i en bulle, uppsatt lugg och en fläta på varsin sida från tinningarna och in i bullen! Flätorna distaraherar och man tänker inte på de olika, smått underliga nyanser i håret mitt :) Pepp inför kvällen som jag ska hålla vit!

17 02 2010

Kategori: Allmänt

Idag blir att att ringa massa tråkiga samtal angående jobbet och fylla i papper osv. Skönt att vara ledig resten av dagen idag och att få sova i min egen säng inatt. På torsdag blir det ingen som går brevid utan jag kör solo från och med nu! Frågan är vad som händer idag ?

Snart vår ju!

Kategori: Allmänt

Kom hem från första passet på jobbet för några timmar sen och allt gick lite kaos artat men bra! Sov dåligt pga brist på täcke, kudde mm så frös ordentligt men är förberedd på det inatt.
Har enorma vår känslor konstigt nog med 1 meter snö och kyla ute, men med tanke på att det snart är mars månad och med det vår månad blir jag taggad! Taggad med tanke på att Australien närmar sig, pratade med Emelie på jobbet om au-pair jobb och hon gav mig mycket bra tips och goda råd samt berättade om historier när hon själv vart au pair och det lät så kul! Vill komma iväg nu, nu! Och helst till Sydney då :D   
     
       

"I am not my hair"

Kategori: Allmänt

Tack! India Arie som sjunger denna grymt bra låten! Har vart hos frisören och dom kunde göra så jätte mycket men dom sa att jag skulle låta mitt hår vila i ca. en vecka och sen komma tillbaka och få färga alla partier där färgen inte tog hårt nog. Vågar man? Känns ju som att håret ska lossna redan nu.
MEN som hon sjunger, I am not my hair! Ska försöka tänka så :) Har köpt en fin mössa som man kan ha både utom hus och innom hus utan att bli utstirrad!

Käka nu, jobba sen! /Rosanna

Colour me crazy

Kategori: Allmänt

Idag är det dags för första dagen på jobbet! Nervöst. Börjar 16.00 och slutar 8.00 imorgon bitti. Det kommer gå jätte bra men vem ska säga god natt till lilla mig ikväll?

Innan arbete ska jag tillbaka till frisören idag som jag besökte i lördags för att reparera skadan i mitt hår. Har försökt bli blond igen, mina naturliga blonda hårstrån var det meningen att jag skulle få fram men istället ser det ut som jag sönder blonderat håret och har nu 3 olika färger i mitt hår :( Hoppas dom ger några vettiga råd!

Premiär!

Kategori: Allmänt

Allt inom blogg världen är nytt och främmande men jag kör på ändå!
Tänkte att jag skulle skaffa blogg för att skriva i som folk hemma senare kan läsa när jag åker iväg till Australien men kom på att det är ju en resa även dit som ni, om ni vill kan följa. Självklart blir det om annat i livet som häder just nu såhär månader efter studenten, som jag fortfarande tänker tillbaka på!
Ska börja på nya jobbet på måndag, det ska nog gå bra. Det är pengarna jag tjänar ihop under februari och mars månad som tar mig till landet där känguruna hoppar :) Det blir att jobba som au-pair. Sjukt spännande!

Idag var annars en lugn, för första gången på för läge, hemma kväll med familjen. Flumm med syster Chanel och massa skratt. Imorgon ska jag upp tidigt, iväg med mamma som ska klippa sig och shoppa lite.
På kvällen har Chanel teater premiär som jag verkligen hade velat gå på men blev inte så. Lycka till i alla fall! Ska itsället iväg på middag med Cassie och Oscar hos Oscars vän Daniel, kul!