Rosanna

Livea the moment

Kategori: Allmänt

<3

2 månader!

Kategori: Allmänt

Idag är det 2 månader, endast, tills Johanna och jag åker till Aussie land! Freaky!!
Ser så mycket fram emot det att jag snart går sönder! Tråkigt bara att jag och Johanna aldrig hinner ses känns det som. Båda jobbar på som bara den för att käna så mycket pengar som möjligt till resan! Men sen kommer vi ha 3 härliga månader tillsammans!

Annars har helgen vart kul! Fredags var det fira Linnea som ni vet och det var awsuumm! Igår var jag med Cassie som precis hade kommit hem från Danmark och idag åkte till Finland för 3 veckor :( Sakna! Men vi slukade så mkt vi orkade av varann igår iaf hahaha ;)

Idag började jag dagen med shopping med Mami och Chanel i Farsta till Chanel men jag fick ett par nya söta mjukisar jag med :) Senare kom Josna och hämta mig med bilen och vi + Lucy, min vovve och Kelly hennes kusiners vovve, båda border collies, åkte o bada på Öran! Käkade middag och umgick bara vi och sen skjuts hem igen :)

Imorgon och resten av veckan blir JOBBvecka! Hela veckan, dubbel pass och helgen äre jobb som gäller! Money-flow efter det ;D

PUSS/ Rosanna

Hej Basse!

Kategori: Allmänt

Igår firades Linnea och det var super! Temat för kvällen var bokstaven L och jag var en leopard..mjau!!
Tänkte inte skriva så mycket utan visa er med bilder från igår :)


Födelsedagsbarnet :)


 Legobitar!

 
 Jag, Linnea, Camila <3
Lille Skutt-Cissi och Lucifer- Richard :)


Tack för en lyckad kväll!

morgon stund.

Kategori: Allmänt


Är uppe för att jag snart ska bege mig till jobbet, resten av familjen ligger fortfarande och sover och är djupt inne i sina drömmar. Mysigt att vara för sig själv på morgonen, allt är helt tyst, katten gäspar, fåglarna sjunger, ja.

God morgon och hej då!

11 juli redan!

Kategori: Allmänt

Helgen i korthet. Fredag, Cissi, Johanna, Nadia, Paulina, Lollo, Sara, jag och Tove var på Toves landställe från tidig morgon till sena kvällen och hade riktigt trevligt och kul! Badade, lekte vatten lekar, spela kubb, sola, grilla och snacka hela kvällen! Tack för då!
Igår lördag var jag först på Rudan med Carro och Elin. Issa kom och vi fick träffa hennes kille från Irland, dom träffades i Australien :D Trevligt!
Firade Josna på kvällen som var lyckat ända fram tills vi stötte på väldigt otrevligt folk! Usch! Men det var sent på kvällen så mestadels hade vi kuul ;)

Nu är det, som det har vart länge, 29 grader och jag smälter. Iväg och bada med familjen.
Har haft super lyckad ledighet och imorgon börjar jobbet igen. Tack alla <3

födelsedagar

Kategori: Allmänt

I förr i går var det Rikis tur att fylla 18 bast & detta firade vi igår med familjen <3
Idag är det Linnea som fyller 20 år fan!
Och imorgon fyller Josna år!

G r a t t i s   A l l a <3

Ledighet

Kategori: Allmänt

Efter en väldigt bra och ledig vecka från jobbet bortsett från igår fortsätter min ledighet fram tills måndag den 12te! Wuunderful! Har umgåts med vänner, grillat på Rålis, sett Eclipse som jag tycker är jätte bra. Fattar inte att jag aldrig läser ut fjärde boken ?? (Förlåt Nike, ska skynda!) Den är ju så bra!
Nu ska jag till Rudan för sol och bad med Amina!

PUSS & KRAM