Rosanna

Midsommar

Kategori: Allmänt

Igår var det ju midsommmar och härlig var den!
Jobbade från 08.00-23.00, 15 timmar alltså men det var kul! Vidare till Richards, (Linnea) föräldrar för party med ALLA mina syskon! :D så kul! Riki, Rasmus, Chanel, Jag och Jussi på en och samma fest! <3 Hääärlig midsommar.

Nu är det work time! Iväg på bio blir det, "Killers" ska vi se :)
Ha det bäst!

impulsivt är bäst

Kategori: Allmänt

Oftast utan att planera något alls brukar det gå riktigt smidigt. Alla, jag, Linnéa, Xoshilt och Cassie hade en ledig kväll ikväll så det blev en grillning välbehaglig! Tack för det !

Jobb imorgon hos en brukare som jag endast intrat hos, så mitt första självständiga pass hos honom och vi ska få mycket gjort!

Kort och gott! God natt / Rosanna

Ta det lugnt! ääsch.....

Kategori: Allmänt

Idag är, var min enda lediga dag på 8 dagar frammåt och jag hade planerat att göra absolut ingenting.
Det gick ju bra.
Jag hade möte kl. 08.00 på morgonen i Brandbergen hos en brukare med alla sommar vikarier vilket slutade riktigt kul! Åkte hem för att äta och sedan iväg till Handen där Malin och Carro väntade på mig. Åkte hem igen och sen cykla jag till Xoshilt. Myspys sleepy dag haha. Båda var, är helt utslagna men vi övarvann detta och lagade mat tillsammans! Kom nyligen hem från henne och NU ska jag göra absolut ingenting. Om inte att titta på tv, förbereda inför jobbet imorgon, rasta hunden och duscha räknas som att inte göra någonting ??

Igår efter jobbet gjorde jag nånting iaf! Jag och Chanel var på Twilight fan-event! Nice! Nu har jag sett dom in real life :) Taylor och Kirsten alltså. Live musik, musik från filmerna, "sneak peaks" från kommande filmen, aldrig tidigare visat material och intervju med Taylor och Kirsten såklart! Gårkvällens konfrencier var ju rolig också! :) Lyckad kväll!

Jag med Chanels kompisar Nike och Linnea på röda mattan!

 

Smått underlig bild på mig och Chanel under eventet!


Bokat och klart!

Kategori: Allmänt

Nu har Johanna och jag bokat biljetten till Australien!! 
 
G.A.L.E.T

18 September åker vi till Melbourne och startar våran resa som kommer bli oslagbar!

It´s all about the fun!

Kategori: Allmänt

Galen vecka! Månd-Torsdag var Linnea och jag tillsammans på hennes landställe och kopplade av big time! Såå sjukt mysigt och kul. Vi åkte hem på torsdagen och samma kväll åkte vi in för Love Sthlm och hade inga förväntningar alls, gick till scenen vid Skeppsbron och vem är det som har en GRYM konsert där ?!?! Salem Al Fakir!  Lyckan alltså!
Fredagen vart vilo dag för mig och mina ömma vader som hade kämpat hårt för att få se Salem och dansat med resten av publiken.
Lördag, jag går upp tidigt för att jobba under dagen, allt går jätte bra, får sluta tidigare för att hinna in till stan och se den kungliga kortegen med Linnea och Chanel. Först vid Sergels Torg och sedan vinkade vi vid Lejonbacken!
Jag tror inte att det bara var jag som tyckte att hon och hennes klänning var underbart vackra!
Hennes tal var väldigt enkelt men mycket fint. Älskar att hon nästan börja gråta när hon säger "min make" om Daniel första gången.
Vidare hemmåt efter detta och dags för övningskörning som gick skit bra! Älskar att köra bil. Tråkigt att inte ha tillståndet än, ska satsa på¨körkort efter Australien. Intensiv kurs.
Till slut igår åkte jag med vänner in till Gustav Adolfs Torg för att festa på torget som förvandlats till ett gigantiskt dansgolv. Hitta bra platser med inte för mycket folk där vi kunde va utan att bli sönder trampade.
Hektisk och en riktigt rolig vecka som idag avslutas med att hämta biljetter till Twiligt fan event som Chanel och jag ska gå på imorgon efter jobbet! 

OCH!?

:D

Kategori: Allmänt

Nu drar jag/vi!!
Jag och Linnea till hennes landställe heeela veckan! Bort från facebook, civilisation, kommunikation och bara slappa och ta det lugnt! Ska bli så nice. Detta behövs, har vart i full gång de senaste veckorna med lite jobb och mkt kuligt och nu är det dags att ta en soft vecka innan massa jobb väntar.
Fredagen var ju bara BÄST och alla som medverkade vet ju det med! Tack för den dagen! 3 utspring, 1 mottagning, 1 förkrök och en sjuhelsikes (tönt) slutskiva! Great!

HA de Så jätte BRA nu ALLIHOPA, CIAO

Sommar <3

Kategori: Allmänt

Härliga sommar dagar kan se ut ungefär såhär:

Dag 1: Picknick med vän på Rudan följt av kläd spaning, avsluta kvällen med lång prommenad.

Dag 2: Fixa pass och inte bli riktigt nöjd men det är ingen fara eftersom solen skiner och du är nu på väg in mot stan för att träffa två vänner för att leta student (!!) skor till den ena bla. Fortsätta strossa runt på stan, äta nånstans och sen besöka aktiviteter på "Love Stockholm 2010". Avsluta med filmkväll med några kompisar :)

Dag 3: Ta cykeln till en avlägsen strand och sola och bada med en vän. Avsluta med att sitta i kvällssolen och njut.

(Mitt i alla dessa dagar kanske du råkar utför en olycka. Som att tex. hugga dig själv i benet med en yxa när du hjälper din far med vedklyvning (!!!!) AJ! Detta ska du förstås försöka undvika! )


PUSSAR

Dags igen.

Kategori: Allmänt

Då var dags igen att åka iväg och jobba. Jag ska nog gå till jobbet idag, tar ca. en timma. Jätte bra sätt att få in motion när man har lite mindre tid.
Igår var en hel dag med Cissi, usch vad vi käka mycket! Hon sov över hos mig också men gick nyligen för att jag ska börja göra mig iordning för jobbet.

Ut i solen nu allihopa!

femte i sjätte

Kategori: Allmänt

Japp, jag gick upp precis, har hunnit äta frukost och funderar på om det är tillräckligt varmt nog utomhus för att sola..?
Det blev ingen bokning av biljetter till Australien för mig och Johanna igår men vi bestämde att vi ska göra det på måndag istället! Då har vi kommit överrens om att boka en dit biljett endast eftersom att det kan bli att vi stannar där längre än tre månader, så ser det ut för min del iaf och Johanna var också rätt sugen på det.
Var på banken igår och tog reda på hur det går till att använda kortet utomlands och eftersom jag har Visa går det precis som vanligt. Dom tippsade om att skaffa telesvar så man kan ringa och kolla hur mycket pengar man har eller för att spärra kortet direkt om det blir stulet tex. Skit bra!
Igår var jag med Cassie och våran kväll började på en av Söders uteserveringar där vi satt i timmar och babbla och vi avslutade med att åka till henne för te och mackor.
Vi planerar på att segla i sommar men just nu är det lite svårt att hitta datum som passar alla. Det ska nog gå!

Ikväll ska jag och Cissi laga mat tillsammans och framtills det tänker jag bara slappa.

Imorgon är det äntligen jobb som gäller, det var ett tag sen. Det blir från 14.45 - 08.00 i Västerhaninge.

Puss!

Årets första dopp!

Kategori: Allmänt

Har haft en underbart skön sommar dag med syster och familjen min! Började med solning hemma..men det visste ni ju redan :P Fortsatte med en låång cykel tur till Öran med Chanel. Snacka om svettig tur det där asså och en alldeles för stor cykel för min del, tog pappas och Chanel tog min så vi skulle kunna komma iväg. Första doppet blev det där! Hur skönt som helst i vattnet :) Vi solade lite mer innan vi begav oss hem.
Satte på (:P) grillen och på med korvar i olika storlekar (:P igen) och hemmagjorda hamburgare och massa andra förberedelser innan mummsig middags dax!
Tack för idag, ses imorrn!

Heipa!

Så ska det se ut!

Kategori: Allmänt

Väder mässigt alltså:) Jag har redan förbrukat min sol tid idag och det känns skönt. Fick färg direkt. Idag är det då onsdag och en utav mina sista lediga dagar innan jag börjar jobba. Har haft det jätte bra utan jobb och verkligen gjort allt möjligt kul. Cassie har firats, Malins skiva var lyckad, vart på bio och sett "Sex & the city 2" som var riktigt bra. Skrattar jätte mycket till den filmen. Vart hemma och vilat upp mig, sovmorgnar osv innan jag snart blir förföljt av ett jobb schema dag och natt!
Det jag ser fram emot nu som mest är kommande fredag. DÅ!... Ska jag och Johanna boka biljetter till Australien!! Fattar det inte själv :D Jag har kollat upp lite angående det och jag har kommit fram till att jag vill åka med ett Working-Holliday-Visa. Det går ut på att man får stanna i Aussie från 6- 12 månader och man har möjlighet till att börja jobba om pengarna skulle ta slut och man fortfarande vill va kvar. Jag har en stark känsla av att jag inte kommer nöja mig med "bara" 3 månader :P Men vi får väl se. Har inte pratat med Johanna om det än men tar det på fredag ;)

Se ya! :*