Rosanna

Fredag i Melbourne

Kategori: Allmänt

Kort och gott ar allt super just nu! Nya manniskor, gator, musik och fest! Igar var vi ute och clubbade pa att skit najs stalle, billigt och bra tom.
Idag blir det att fixa vart Greyhound buss biljett som kommer att ta oss uppat pa varan resa.

Bade Johanna och jag har ordnat med nya nummer som finns uppe pa facebook sa ni vet. Om ni kanner for att overraska mig med ett mysigt meddelande :)
PUSSAR till er alla <3

We're living the dream!

Kategori: Allmänt

Hej alla! Nu ar det update som galler och jag borjar skriva om i mandags. Vi sov ut varan jetlag sa mkt som mojligt utan att missa hela dagen. Mick var hemma fran jobbet vid halv fyra och da var vi klara att dra! Han tog oss pa en grym krog runda pa Chapel Street. Borjade pa ett stalle som heter Lucky coq, tog 2 ol och en pizza, Micks kompis Louise joinade oss innan vi gick till natsa stalle. Ett mer modernt stalle med oppen spis och skin fatoljer.
Tva till kroger och nagra bowling rundor senare var vi hemma och somnade till Blues Brothers :D

Tisdag. Jag vaknade upp med en forkylning och ett tungt huvud men det var det vart! Pa vagen hem dagen innan gick vi hem och stannade for att palla lite citroner, var ju tvungna att gora det nar det vaxer citroner pa trad! haha
Vi startade iaf tisdagen pa ett mysigt cafe dar vi at kott paj till frukost. Mick slappte av oss en bit darifran och dar borjade varan forsta vandring som turister i Melbourne!

Denna stad ar ju sa grym! Alla kontraster mellan smastad, strander och skyskrapor far en att bli helt galen av beundran, aven fast vadret har ar ca. 17 grader. Det blir bara battre och battre.
Vi shoppade lite, var inne i en jatte fin kyrka, kolla i affarer, at ute pa ett stalle som heter Equinox, cesarsallad och apelsin juice vart det for oss bada.
Gick langst stranden och ut pa en pir dar det bor pingviner, vi sag tva :) Jatte sota!

Det underbar med Australien ar att allt folk ar sa trevligt. Bokstavligen. Man kan verkligen borja prata med vem som helst om vad somhelst och det ar inte det minsta konstigt. Alskar sana sma moten.

Igar avslutade vi kvallen nere i stora koket med massa folk som bor har i huset. Det ar inte ett hostel an med det ska bli, an sa lange hyr dom ut rum bara :) Och an sa lange bor vi gratis hos Mick pa en gron luftmadrass som varje morgon har lika lite luft kvar i sig som om vi sov pa bart golv. MEN det ar gratis sa jag klagar inte :D Och vi far ju faktist fin fint schampo och balsam fran Hilton hotel som Mick tar med sig eftersom att han jobbar dar. Inte fy skam!

Vad hander hemma? PUSS

Down under, yes we are!

Kategori: Allmänt

Oj, vi ar verkligen framme nu. Jag sitter har hos Mick och har duschat och nu star Johanna dar sa jag tankte passa pa att skriva lite innan vi beger oss ut i stora Melbourne sen.
Resan hit var oandlig kanns det som. Med tanke pa alla tids zoner och konstiga sov tider vi forsokte med..
Det var inte sa dramatiskt som jag trodde det skulle vara att ta farval av min familj. Skont! Men lite jobbigt var det.
Johannas familj hamtade mig 4 pa morgonen, lordag och vi begav oss ivag till Arlanda.

Forsta flygresan gick smidigt och fort, till London. Dar at vi lite och vanta pa att fa boarda nasta plan som tog oss till Hong Kong! Galet..jag och Johanna har vart i Hong Kong..? haha
Nar vi lyfte fran London var det lunch dags och bara nagra timmar senare var det frukost dags. Makes sense? Inte alls! Men sa lag det till, detta tog 11 timmar.
Vidare fran HK akte vi ett 9 timmars flyg hit till Melbourne. Nar vi kom pa planet var det lunch som stod pa schemat..forvirrande. Jag somna snabbt efter och sov bort den mesta tiden pa sista flyget.

Mick var jatte gullig och hamtade oss pa flygplatsen, tog oss till vart nuvarande hem, ett slags hostel. Vi fick traffa lite nytt folk, tog en ol och sen somna vi bumms!

Manga skrattattacker och flyg senare ska vi till slut in till stan nu! Skriver snart igen, sa fort mojligheten dyker upp.
Ha det bra! Puss pa familj! / Rosanna

Cassie och jag vi är goda vänner, fastän mycket olika!

Kategori: Allmänt

Igår hade jag den mysigaste kvällen med Grisen min. Vi laga middag, hamburgare och drack viiin.
Så bra tjej kväll och på torsdag, in i det sista, blir det en till. Tack för igår. Älskar dig pussu!

Idag efter att ha ätit frulle hos Cass åkte jag till handen och DV för att vara med på invigningen, se Cissi och Jocke uppträda. Duktiga! :) Därefter var det förtidsrösta som gällde! :D Nu har jag gjort min röst hörd. Känns bra. Om man inte vet vad man ska rösta kan man alltid rösta blankt bara för att visa stöd och att man bryr sig. Min inställnning till politik och röstning har ändrats helt på bara ett halv år och min röst vad då inte blank!
Köpte lite sista nödvändigheter till Aussie och sen åkte jag hem och vila en stund. ( 3 DAGAR KVAR ! ! )

Väl hemma har jag tvättat och fixat, följde med pappa för att Chanels födelsedags present. iii Hon kömmer dö. :D
Vi ska fira Chanel nu på fredag och ha mys kväll eftersom jag åker så hon och jag kommer båda att få presenter hihi! Då får jag var med på hennes 15 års dag <3

Snart kommer Xosh och Linnea för mysispys!
God natt /Rosanna

Nu är vi snart i princip nästan ungefär typ väldigt där

Kategori: Allmänt

Ja! Det är precis fyra dagar tills Johanna och jag åker till Australien! Mycket att göra och det har vart och är så kul dessa dagar innan vi åker! Idag ska jag träffa Malin och Carro för att säga hej då..mää.
Efteråt åker jag till Cassie och sover över hos henne. Vi ska laga middag, dricka vin och mysa en sista gång <3
Det känns sorgligt att träffas en sista gång men det är ju bara för ett tag!

Igår hämtade jag back-pack väskan från Xoshilt förresten :) Den är jätte fin! Fick med mig regn skydd till väskan + ett sov-rese-lakan typ haha. Jätte bra, tack Xosh! Vi käka lite middag tillsammans och jag sa hej då till Xoshilts familj och Basse.
Igår var jag också med syster Chanel och mini syster Nike. De hjälpte mig göra iordning en pack lista som jag också började cheka av. Imorgon ska det tvättas..torsdag packning for real och göra kopior på passet så både jag har ett ex och Johanna ett ifall nån av oss skulle bli av med det.
Tyvärr kommer inte mina föräldrar att kunna följa med mig till Arlanda så jag åker med Johannas familj! Vi drar oss iväg vid 4 tiden på lördag morgonen. Upp och hoppa vid 3 då! Om jag ens kommer i säng innan..? :P
Har ju redan resfeber!

Lite roligt..Mamma ska iväg med jobbet den 5te december! Till Brasilien! Hon kommer tillbaka 19 december så då har jag redan hunnit komma hem igen, antagligen. :D

Ha en bra dag! /Rosanna

HOFF!

Kategori: Allmänt

Yes! Idag är det Hoffmaestro på Gröna Lund och alla kommer vara där! Ser fram emot det så mycket :D
Jobbar ju imorgon så ska helga loss idag!

8 DAGAR KVAR TILL AUSTRALIEN
/Rosanna

busy, busy..Dissy ?

Kategori: Allmänt

Mycket och många att träffa en sista ljuvlig gång innan resan tar sin början. Kul men sorgligt. Känns liksom som att det är hej då för alltid !
Imorgon är det iaf Camila och jag som ska ses och prommenera.
Har inte jobbat på ett par dagar och det har vart super skönt men blir lite rastlös. Ser fram emot att jobba på lördag ( fr. 10.00 till 15.00 på söndagen!!), det enda tråkiga är att jag missar Johannas avskedsfest :(
Weeell!
God natt folks/ Rosanna

Avskedsfesten

Kategori: Allmänt

Tack för då! Alla som var hos mig för att säga hej då för ett tag. Hade en grym kväll som aldrig kommer glömmas bort. Kan inte beskriva på att bättre sätt än med ord hur saknade alla kommer vara.

Nike, Chanel, Rasmus, Erik, Jag, Riki, Juhani, Malin & Jessica :)

Rikim Rasmus, Jag och chanel <3

Johanna, Cassie, Jag, Hanna & Petra :)

Några få bilder av många fina! /Rosanna

<3

Kategori: Allmänt

Ikväll är det min avskeds fest! YEEY

Alla älskade vänner kommer till mig för att samlas och festa, fira, umgås och skapa nya minnen innan jag åker!
Lycklig över alla vänner jag har och de som kommer betyder mest!

Städat och fixar fortfarande men snart är det P.A.R.T.Y
Hugs & Kisses ya´ll!