Rosanna

Inte förns nu...

Kategori: Allmänt

Allt det här med julen har inte slagit mig förns precis just nu. Anledning: hela huset är släckt förutom julgransbelysningen! Våran belysning är dessutom med alla färger, dimmat, så det blir riktigt hög trivsel faktor. Annat julpynt är också framme, mamma och jag har gjort i ordning äntligen, vart så sega det här året med att få fram julen haha.

Helgen som var har vart både upp och ner, pendlat mellan sjukdom och fest vilket leder till total förvirring för kroppen min och hela nästa vecka bortsett från 23 och 24, jobbar jag. Ge mig ork! Mer krävande än jag kunde ana att jobba som personlig assistent. Beroende på brukare såklart. I dett fal: svårt.
Men grejen är att det inte har kommit över mig förns nu på senare veckor. Det har verkligen varit omtumlande och jag försöker tackla det här med hur länge till jag orkar vara kvar? Cash är ju ändå ki...queen!

Min söta jul hund provar outfits  inför jul och nyår ;)Långt om länge!

Kategori: Allmänt

Hej igen! Nu känner jag att det bara kliar i fingrarna och ivrigt skriver jag det första blogg inlägget på evigheter, mars va det sist faktist. Oviktigt men sant!
Anledningen till mitt plötsliga begär är just denna att det går så mycket fortare att få ner info med hjälp av tangent bordet än att skriva för hand. Och! Nu säger jag emot mig själv och senaste inlägget men det är ju faktiskt så, har jag insett, att bloggen är bra för två olika anledningar.
1. Personer som bara är rent av nyfikna och vill läsa om mig eller snooka kan det och nr...
2. De vänner jag vill träffa oftare men inte kan (och det kan bli mycket att ta igen mellan gångerna), håller sig updaterade lättare ;)
För det är väl ändå det bloggar är till för, få ut det man tänker, tycker och gör. Många har ju så mycket kritik mot "bloggare", som att dom, vi? är på ett sätt för att vi vill och har tid att skriva om oss själva.

Jag har älskat att skriva sen jag vet inte när, länge om inte annat och på de två olika sätt det går att göra det. Dagboks vis, som jag gjort sen jag var 12 år och nu igen då genom en blogg.

Kan inte säga exakt vad jag kommer skriva om för det kommer bestämt att variera, vill liksom inte hålla mig inom några ramar utan jag kööör bara ;)

Kul att vara igågn igen, hoppas ni gillar det med!  /Rosanna