Rosanna

fr.Sthlm t.Göteborg

Kategori: Allmänt

Hej!

Så fort som det har gått har jag nästan precis idag insett att jag faktiskt flyttar hemmifrån. Just för att det inte hände enligt normala omständigheter och jag fattade ett beslut som inte hade en enda hake känns det som att det är alldeles för lätt. Men tänk vad skönt att jag kan göra det här, har inga förbindelser, får antagligen ta med min hund också (hoppashoppashoppas), vilket skulle göra det komplett.

Mamma och jag pratade under dagen och hon planerade redan vem som ska ta över mitt rum, vad jag ska göra med allt som är kvar här, eftersom jag flyttar så långt och kör en test period så är det inte hundra att jag stannar så pass länge att jag behöver alla mina saker utan nu bara det mest nödvändiga. Men tydligen vill dom att jag packar ner i lådor. :*)

Har en hej då fest planerad och det ska bli såså kul! Kommer säkert inte villja flytta efter det men biljetten är bokad sen idag och det tåget ska jag på!
Har mycket att fixa innför flytten men ska ta tag i det efter valborgs firandet! Imorgon kör jag och pappa två övningskörnings lektioner med första passet som startar 08.00, så sova snart och njuta av att sova i min säng ett par nätter till. buhu....

Helgen i stort var grym och kommer verkligen se den som starten på "tiden innan Gbg", delar alltid upp tiden i perioder haha. Har iaf vart med Linnea och sovit ihop och haft det grymt kul ♥ Och nu ikväll var det riktigt tjejmys med Cissi, Andrea och Johanna, gott och snack i timmar :) Det är ju sånt här spontant jag älskar och kommer sakna!! Okej! Nog nu, långt inlägg men kändes behövligt.

God natt/ Rosanna

inte slut än!

Kategori: Allmänt

Hej!

Vilken bra helg det har vart, och den fortsätter ett tag till! Har vart på en långpromenad med Linnea och hundarna, städat och gjort fint här hemma för att snart blir det middag med familjen plus Cissi och Chanels Rasmus och Jussi såklart, tråkigt att inte Carro kunde komma idag! Det är mamma som ska firas, hela 59 år blir hon så nästa år blir det större kalas :D

Senare ikväll är det jobb som gäller, klockan 20 för att vara exakt och jag jobbar fram till imorgon, cashING!

PUSS/ Rosanna

flåsande hund

Kategori: Allmänt

Hej!

Så glad att det är helg och halv bra väder ändå :) Igår kväll var jag hos CAssie med Linnea, Jenny, Hanna och så följde Chanel med också, kul! Vi snacka och käka massa onyttigt i timmar och jag var helt död när vi åkte hemmåt. Skönt att jag inte drack nåt såhär "dagen efter"! Blir en hel vit helg för mig, var ett tag sen....

Har precis vart ute och kastat frisbee med Lucy, hon älskar sin frisbee och det är ett skönt allternativ för mig om jag inte orkar gå en lång runda att bara gå ner en bit till ängen och stå där och kasta med henne tills hon är slut!

Idag blir det en visit till brorsan med Chanel för hon har fortfarande inte träffat deras kattunge Nala och sen hem igen för att äta och fixa mig inför kvällens bravader på Ollan! Carin fyllde år och ska firas! Kommer träffa Johanna ikväll också, hon har ju vart i Asien över 3 månader så kramkallas blir det!

Ha en jätte bra helg allihopa och freak out! /Rosanna

Strike!

Kategori: Allmänt

Hej!

Söndag och vackert väder, jag ska snart ut med hunden på en lång promenad men måste låta frukosten lägga sig lite först. Ja jag vaknade för lite mer än en timma sen, halv segt när det är så fint väder men kom ju faktiskt hem tidigt imorse! Var nog hemma kvart över fem! Det var ljust när Linnea och jag gick genom Jordbro :o

Kvällen igår började med bowling med Linnea och David, discobowling :) Det var riktigt roligt och jag var visst bättre än vad jag kommer ihåg! Fick några strikes allihopa och David kom först, jag två och sen Linnea, var riktigt jämnt och spännande mellan oss hela tiden :D

Efter detta satte vi oss på ett ställe i Brb och tog två öl till innan vi tog bussen in till stan och Fasching! Mötte upp Agge och Camila plus hennes kompis Sandra, dansade hela natten och drog inte förns dom stängde kl 04!
Så hiiimla värd dag igår!Lördag Idag

Kategori: Allmänt

Hej! Humöret är ständigt på topp, allt rullar på, har jobbat idag så det känns ännu mer värt med helg och planerna finns, dock vet jag inte hur jag ska baka ihop dom? Det löser sig iaf :)

Igår var jag hos Carro och Jussi, umgick med lite folk där men det blev en tidig kväll för mig eftersom jag skulle upp och jobba idag. Alltid lika hemtrevligt och kul där!

Ville mest sprida lite bra energi till er och, ha en bra helg! /Rosanna

fulla muggar och tomma tankar

Kategori: Allmänt

Hej!

Sen jag kom hem har det vart full fart, träffat mina vänner och festat, myst med par och kattungar etzetz! Inte sovit ensam mycket heller, vilket jag gillar. Jag är en SÅN PEOPLE PERSON.
Idag är iaf första dagen jag inte har planer. Har varit vaken sen 6 imorse och vart på 2 olika möten, ringt samtal och rastat hunden, skulle kunna gå och sova för natten nu, känner mig liksom "klar" för idag.

Är i en sorts sinnesstämmning som kan förklaras som nöjd. Tillfredsställd. Thailand gav mig mer än många någonsin kommer kunna förstå eller få veta varför. Jag kan säga att jag är lycklig att jag fick chansen. Det har lett till att dagarna hemma efter resan, trots aktiviteter har vart så chill. Det är bara så jag känner mig. Lugn och nu. Nu, jag lever idag. Säkert imorgon också men nu är faktiskt bara nu.

De tomma tankarna jag nämner i rubriken menar jag inte att jag inte tänker, inte alls. Mer att, jag tänker och är säker på vad jag tänker och vill. Tomt är mer känslan som uppstår för att jag är van vid att det virrar omkring i huvudet! Så enkelt är det, just nu, hos mig.

Hoppas ni har en fin dag :) /Rosanna

Lyssna på den här fina låten, Jason Mraz ♥ http://www.youtube.com/watch?v=Sw8yrM1MCrk&feature=related