Rosanna

bruuuumbruumbruum

Kategori: Allmänt

Övningskörningen går bättre än någonsin! Är så glad att jag kommit så långt med det. Vart 2 timmar nyss och körde överallt i Haninge och runt lite i Farsta. På onsdag om en vecka så är det Riskutbildning 1 som blir avklarat också, ser nästan fram emot de 4 timmarna av mitt liv som ska lyssnas på helt redan förståliga fakta och de 500 kronorna som tas ifrån mig.
Teorin ska jag ge mig på nu också. Ciao!
 

Första höstdagen!

Kategori: Allmänt

Hej!
Så mycket som har hänt sen sist jag skrev, orkar liksom inte göra en up-date om allt det så jag fortsätter som om jag alltid skrivit. Kan börja med att säga att jag jobbat idag och det gick hur bra som helst, trivs med alla arbetstagare och personal! Är alltså ingen plåga när alarmet går på mornarna. Väl hemma har pappa och jag kört i 90 minuter och fan vad bra det går! Är så taggad varje gång jag kör och tänker att det är ett steg närmare Kortet med stort K!!
 
Har världens mys känslor nu när den första, som det kändes som idag, höstdagen kom. Jackor och halsdukar på, ljus tänds och litervis med te ska drickas! Kort och koncist :) /Rosanna