Rosanna

21 another day

Kategori: Allmänt

Hej!
Dagen innan D-agen. Jag fyller år imorgon och det är nyårsafton OCH jag ska ha fest! Ska bli så kul!! Längtar men är lite stressad över all städning etz etz som ska fixas innan. Började igår (ja jag är manisk när det gäller), fortsätter idag. Mamma, Pappa och jag har redan vart och handlat allt och nu tar vi en paus innan vi sätter igång igen :)
 
Har inte ens tänkt på att jag fyller år, blir liksom i skym-undan när nyårsafton infaller på min dag varje år. Men får väl sno lite uppmärksamhet imorgon när raketerna smäller! Lyx att alla kommer till mig, vissa kommer saknas mycket dock.
 
IAF! Tänkte hälsa er alla ett riktigt Gott Nytt ÅR! Det blir vad ni gör det till, faktiskt, önska er det ni vill ha och må bra! /Rosanna
 
Jag för ett år sen imorgon :)

dagens datum

Kategori: Allmänt

♥ Det har varit en av dom bästa dagarna i mitt liv idag. 2 olika anledningar. Inget jag kan dela med mig mer av men ÅH, mitt hjärta är varmt.
 
Känner sån lycka just nu och vill bevara den, dela med mig av den och känna den på alla sätt som går.
 
Vill skriva om allt men tänker hålla det olidligt kort. Älskar männiksorna i mitt liv som ger lika mycket som dom får, händelserna som är under process och känslan som finns nu. ♥
 
 
 

12.12.12

Kategori: Allmänt

 
 
 

Uppsala

Kategori: Allmänt

God morgon! Ska snart bege mig mot pendeln med Linnea för att åka med Hanna, Cassie och Xoshilt till Jenny i Uppsala :D Vi har planerat stads-shopping, glögg och julklapps byte, restaurang och utgång! Jag har aldrig vart i Uppsala så det ska bli kul att äntligen få åka dit, älskar att uppptäcka nya städer och nästa gång man kommer dit så har man redan ett favorit café eller likn. att gå tillbaka till.
Jenny bor i en liten studentlägenhet så det kommer bli trångt men mysigt att tränga ihop oss alla på ett golv eller hur det nu reder sig. Instagrammar därifrån iaf, rosietukia, om ni vill följa mig :)
 
Ha en super fin helg! /R