Rosanna

och så tredje gången för idag!

Kategori: Allmänt

Nu blir det vinter jackan på och ut med Lucy vovve en sista kiss runda.God natt allihopa!

och så lite från helgen som va i bilder!

Kategori: Allmänt

Xoshilt & Hanna kramas :)

Cassie och jag innan resten kom!

 

+ 10

Kategori: Allmänt

Hej! Idag vaknade jag av ett "..det blir 10 plus grader idag", uuunderbart! Så. Jag tänker, om världen gav hela 10 varma efterlängtade plus grader så ger jag er mina 10 anledningar till varför en helt vanlig hemma dag kan och har kännts så skön. Stora som små!

  • Jag vaknade ännu en morgon med min familj i närheten.
  • Det första mina ögon möttes av var solstrålar!
  • Hörde mamma komma hem från jobbet vid 8 tiden och slå på kaffe (myys som alltid är en övervägande anledning till att gå upp i ottan haha).
  • Har kännt mig glad hela dagen för hundra olika anledningar, t.ex. fått sms av 2 personer jag inte hört av på veckor <3
  • Bokat två nätter på ett jätte fint HOTEL i Bangkok, som jag ska va ensam i och det ska bli grymt kul att resa själv innan jag flyger ner till Krabi och Cissi!
  • Gick ut på en frisk vår promenad med min älskade vovve!!
  • Pratat i telefon med Cissi om allt och inget. Våra samtal blir alltid minst en timme långa och jag älskar dom!
  • Planerat roligheter inför helgen :)
  • Fixat klart (snart iaf), i köket med nya skåp som har varit mycket välbehövligt!
  • Och så sista punkten, jag tränade efter promenaden vilket har blivit en vana jag älskar, för strand dagarna är alla nerräknade snart (Thailand och iofs Sverige sommar också kanske) haha.
Tio punkter, trodde det skulle bli svårt men det flöt på bra. Hoppas ni också haft en fin dag! Imorgon är det 1 mars, 1 officiella vår dagen och Carro fyller 22. För mig gäller jobb på dagen, träffa Carro några timmar efter det och mot kvällen ville mamma bjuda mig på bio! Ser fram emooot :D
Kram/ Rosanna

blablablabla

Kategori: Allmänt

Hej!

Har en känsla, den där sorten som kommer ibland och sköljer över en med förväntan. Något som händer i universum och jag får snart reda på vad det är. Vad triggade detta då ? Bara en känsla av lycka från musik, vänner och livets läge fick mig att börja tänka att det är något ännu mer som är på väg. Kanske är detta bara en stark känsla av lycka, känsla av att jag känner mig älskad och jag är nöjd!
För Idag har jag fått det bekräftat åter igen att jag har de underbaraste vännerna, pga allt med Smilla (<3), har jag fått så mycket stöd utan att ens ha bett om det. Det är kärlek!
Måste bara dela med mig av det.

Älskar er mina fina, Så fina vänner <3