Rosanna

Åre då!

Kategori: Allmänt

Hejsan! Då var det dags för nästa resa :D Åre i sikte! Jag åker dit med Linnea och Richard bla, massa nya människor ska med som jag aldrig träffat så det ser jag verkligen fram emot. En hel vecka av snowboard åkning, fest och relax, miljöombyte är alltid kul.

När jag kommer tillbaka ska jag försöka lista ut vad nästa steg i livet är, djupt men sant. Har lite olika idéer men inget fast. Känner att allt är öppet och underbart att jag får välja precis vad jag vill. Villken lyx! Jag är inte bunden till något så allt är möjligt. Den känslan gillar jag. Antingen eller, typ välja vad jag tycker är roligst. Okej, ska sluta skryta nu haha!
Avslutar ett kort inlägg med några peppande ord till er och mig :)

Bevara

Kategori: Allmänt

Hej och God kväll!

Jag skulle kunna berätta vad jag har gjort idag och de senaste dagarna sen sist jag skrev och göra det till mitt huvudämne för detta inlägg men, nej. Skriver bara kort och gott att Göteborg var lyckat och behövande och dagarna efter de har vart spännande och framtidsavgörande. Jag lämnar det så.

Det jag egentligen skulle villja ta upp är det min rubrik avslöjar, nämligen det här med att bevara. Vart det kommer ifrån att man, jag och många av mina vänner blir "man" i mitt syfte, har ett ständigt behov att bevara? Bevara biljetter från konserter man gått på, flygresor, biobiljetter, ibland godispapper (som jag idag hittade från min resa i Australien och fick mina tankar att rusa till tusen, männiksor, platser och känlor-lyckliga som alla sköljde över mig på sekunden jag såg det lila pappret med den bekanta skrivstilen på), och framförallt i mitt fall att beställa bilder och skriva. Det är det roligaste jag vet när man har riktiga kort att titta tillbaka på i fina album eller löst, att läsa ur en dagbok eller annat klotter man skrev ner när man gick i sjuan på högstadiet. Man (ännu en gång jag och alla som håller med mig räknar jag som man;arna), kommer oftast ihåg något speciellt då från den dagen, precis när man skrev det, vad man hade på sig, vem man träffade senare på kvällen och dylikt villket är kul att minnas.
Antar att det är det som gör det värt det, att komma ihåg. Minnas och le. Le tillbaka till det gågna för en anledning och sedan fortsätta med det legivande nuet. Bra kombination tycker jag. Le för då och nu.


Kramar till er!

Göteborg nästa!

Kategori: Allmänt

Hejsan! Känns dummt att skriva och skriva när jag ändå inte har "öppnat" upp min blogg igen men jag kör ändå!
Eftersom jag är sjukskriven framtill torsdag nästa vecka och anledningarna är många så tänkte jag som såhär att jag ska passa på att utnyttja detta och vara spontan! Finns det något bättre än impulsivitet!!???
SÅ, jag frågade Chanel om hon hade lust att haka till Göteborg :D Passande nu när hon har lov också så klart hon hänger med! Vi åker imorgon bitti, och det fina är att Tiina, våran moster som vi ska bo hos och umgås med, fyller även år imorgon! Hon blev jätte glad och överraskad och tyckte det var den bästa presenten :) Nu var det ändå ett tag sen jag var där, 2009 med Petra 1 vecka! Åh, det var också en grym resa! Party uti fingerspetsarna.

Och för att göra det hela ännu bättre så är Kajsa (som Johanna och jag reste de 2 sista veckorna i Australien med), i Borås över dagen och kommer till Gbg på kvällen så vi ska ut tillsammans och festa, uppdatera osv! Snacka om att det här är vad jag behöver! Make it happen liksom.

Känner att gnistan börjar komma tillbaka.

Jag på min 21 års dag/nyårsafton :)

Avstamp!

Kategori: Allmänt

2012 är kommen och varför inte börja det nya året med att fatta endast rätt beslut. Jag sa upp mig från jobbet i förrigår :D BÄSTA! Lyckligtvis blev jag sjuk också så är hemma medans 80 procent av lönen rullar in (en månads uppsägningstid, så januari ut jobbar jag). Har inte vart såhär sjuk på länge och jag bara soversoverätersover.
Förkylningen verkar i hela systemet så det är öronen, bihålorna, näsan ofc och huvudet som alla tar smällen tillsamans, lite död är jag ja.

Men! nog om tråkigheter och till slutet av Jauari, då Linnea och jag åker med hennes bror bla till Åre 1 vecka!! Börjar se fram emot det lite nu :) Ska se till att hitta pjäxorna bara och låna skidglasögon av någon + snowboardväska! Jisses! Massor att fixa...

Btw, Nyår och min födelsedag var oslagbart!