Rosanna

trotsar!

Kategori:

Hej! Jag och Linnea tänkte skita i att vädret är som det är och köra på utflykt med hundarna till Öran, PW dit och tillbaka och tar med oss mat och låter hundarna bada lite om dom vill! Träningsskor och regn jacka får det bli på det!
 
Och så vad som hände på midsommar, som vart jätte lyckat tycker jag. Började tidigt med familjen, grillade hos mamma och pappa, massa kött och olika tillbehör, röror, såser, potatissallad och självklart nypotatis i dill också, efterrätt på det och lite vin. Gott!  Vid 16 gick Lucy och jag till Jordbro ängarna för att se Cissi uppträda, hann lyssna till lite afikanska rytmer med ett band som spelade innan och stog med Cs mami, mormor och bror :)
Någon timme efter skjutsade pappa mig och C till Jussi och Carro där även Juhani och Marcin var, blev mer grillat och vin och sen när Riki och Daniel hade kommit gick vi till Ramsjön. Ett första dopp för mig, J,R och D, stor brasa, sommarmys, lite för mycket mygg och vin avslutade midsommarafton!
 
Idag var min andra och sista intro dag på jobbet och imorgon börjar mitt riktiga schema, mycket schysta tider, hade velat ha lite fler timmar men jag är nöjd. Hittills trivs jag bra :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: