Rosanna

snart ekar det här inne

Kategori: Allmänt

God natt!

Ja som rubriken avslöjar så är det snart så tomt i mitt rum att det ekar....shit, jag flyttar om ca 5 dagar..till en annan stad, från trygghet, vänner, familj, rutiner, Lucy, till nya gator, människor, ny vardag, ovisshet och dialekt haha!

Packar på fortfarande, inte visste jag att det skulle ta sån tid, mitt lilla rum liksom. Finslipat CVt och skrivit ut exemplar av det, umgåts med Cissi hela kvällen, sista Cissi-lägenhets-chill-ätagott-rapahögt-babblapå-mys! ♥
Jag är så trött att jag kämpar för att hålla mig vaken men vill så gärna skriva några rader så att denna dag finns nerskrivet!

Fick en super bra överraskning av mami idag också. Pratade i förmiddags innan hon drog till jobbet om vad jag behöver nu till flytten och så, jo ett par ordentliga dojjor att springa i. Fin som hon är knackar hon på min dörr och sträcker in handen med en skokartong från Reebok. Skit snygga, värda joggingskor!! Lycka! Ett problem ur världen :)

Rosa detaljer, fint!

Älskar att dom blänker till på den här bilden ;)Här ser man lite av hur det ser ut för mig just nu!Linnea och Hanna igår, cupcakesen som Hanna gjorde syns inte tillräckligt bra, var jätte goda! Tack igen och God natt nu! /R

Kommentarer


Kommentera inlägget här: