Rosanna

Hemmakväll!

Kategori:

God kväll! Har ju tid att göra alla möjliga sociala media utlåtanden ikväll (har självklart instagrammat), eftersom jag sitter i soffan med syskon och föräldrar och fredags-myser. Lär känna min iPhone 5 som jag köpte här om dagen och är jätte nöjd med allt utom att den inte aktiveras förns på tisdag. Då kan jag äntligen börja ringa och ta emot samtal mm. BTW jag älskar instagram!! Så kul att ha och kika vad folket har för sig och att äntligen ta del av den världen, vad mycket jag missat! Måste erkänna att jag nu förstår alla iphoneare / samsungare och deras "stirra ner i mobilen", i'm there now! Nu ska jag fortsätta titta på x-factor, trevlig helg!

Pre-Mello

Kategori: Allmänt

Hejsan!
 
Dagen, efter jobb tid spenderades på Kulturhuset med Lise från min gamla klass, Chanel och hennes kompisar plus 200 personer till. DÄR...spelade vi in en reklam snutt/trailer till Melodifestivalen! Vi utdelades stämmor och sen var det bara tagning efter tagning med Gina Dirawi och Danny Saucedo(?) mitt i smeten. Dansade på komando och sjöng utav bara den i lokalen som var som en klubb mer eller mindre med all ljussättning mm. Jätte roligt faktiskt :D Det var ju självklart Euphoria reffrängen vi sjöng på.
Länge sen jag gjorde nåt sånt här, man gjorde ju lite allt möjligt kul när man gick i skolan och lärarna hade kontakter.
Snart ska Chanel och jag boka biljetter till självaste Melodifestivalen också, tjohoo!

 
God natt /R
 

Pusslar

Kategori: Allmänt

God kväll!
 
Går kvällen vart super mysig! Satt på Ollan, där det var oväntat mycket folk för en helg innan löning, drack alkoholfria drinkar och babblade. En tidig kväll som avslutades med en serie väl hemma och sen sömn.
Idag har jag vart hemma och slappat hela dagen med undantag av två promenader med Lucy ♥ Jag har börjat planera lite inför framtida planer och kollat upp lite saker som ger mig inspiration och jag är sååå taggad. Kommer vara en hemlis ett bra tag framöver men när jag väl fastställt vissa saker ska jag tala om vad det blir för roligt jag ska hitta på. Det var så länge sen jag gjorde något som fick mig att känna att vad som helst kan hända, nu eller aldrig känslan! Älskar den!
Kruxet när man börjar planera vissa saker är hur man ska, när man ska ha tid till att göra det. Jag har ju jobbet t.ex som, "kommer i vägen" och andra saker jag gör på fritiden som ska pusslas ihop men jag antar att vill man så kan man passar bra att säga här, right?!
 
/R

Plan C

Kategori: Allmänt

Hej! Sitter här på hall-golvet och har piffat till mig lite, Cissi och jag ska ut ikväll. Förväntar mig inget storslaget men vill ut bland folk och bara umgås med C! Allt för länge sen bara jag och hon gjorde nåt tillsammans.
Igår var en mys kväll med mat och läsk med tjejerna, avrundade kvällen vid 00.00 och tog en sovmorgon idag. Har vart ute och sprungit med hunden min idag också! Var ett tag sen. Känns så befriande att svettas ut allt och sen hoppa in i duschen för att sen fixa sig fest fin :) Härligt!
 
Hoppas ni får en bra lördag, hörs snart! /R

Vart ledig idag

Kategori: Allmänt

Super skönt att sova ut, bara ta hand om mig själv och hunden. Fixat mycket nödvändiga grejer...suck, och lite annat roligt här hemma :) Har också fått hjälp av Linnéa att slinga håret vilket fortfarande är blöt så jag får se imorgon hur resultatet blir :D
Har inte alls mycket nödvändigt att skriva om så god natt på er! /R

ÖVNINGSKÖR

Kategori: Allmänt

"Ursäkta men varför körde du sådär?? Du hade kunnat ta död på människor i tre olika bilar samtidigt! Jag förstår att du vill imponera med dina hästkrafter men ni färdiga bilister ska ju vara förebilder för oss som fortfarande lär oss att köra. Det var det minst manliga jag någonsin sett i hela mitt liv". Allt jag får tillbaka utav medelåldersmannen i andra bilen som jag körde efter, efter att nästan serie krockat och vart med om den värsta bil upplevelsen hittills bara för att han inte kunde låtas köra bakom en bil med skylten ÖVNINGSKÖR, och jag som har min uppkörning bokad och tycker själv att jag kör väldigt bra skulle säga att om inte skylten suttit där hade mina med-trafikanter behandlat mig som andra "färdiga billister" ,var ett tyst försök om att yttra sig om att han inte hörde vad jag sa trots att han hade konstant ögonkontakt med mig och visade klart att han hörde vad jag sa. När jag var klar åkte rutan upp, hans med och jag körde iväg och såg att han körde saktare än en snigel kryper på samma väg han precis kört om mig i 100km/h på en 30 väg, haft mötande trafik som var ALLDELES för nära för att ha blivit en säker omkörning och jag skakade av tre anledningar. 1. Jag kunde nyss, med min pappa i bilen ha dött. 2. Jag läxade precis upp en man dubbelt så gammal som mig om hans körning. 3. Fan vad bra jag är.

Aino ja Hellevi

Kategori: Allmänt

En skön och lugn söndag efter en helg med mycket fest och halloween firanden. Vart på promenad med Cissi och sen kom Cassie hit för snack och te såklart. Vi drog efter ett tag till Österhaninge kyrkogård med hennes kille Oscar och hennes farmor & farfar, mysigt! Jätte fint som vanligt när alla ljusen brinner i mörkret. Tände ett ljus för min mormor och mammas bästa kompis som gick bort ganska nyligen <3

Ska ha en Chanel kväll nu, blir Coop och sen hem för film eller annat mys. Hoppas ni haft en bra helg! /Rosanna