Rosanna

Underbar helg!

Kategori: Allmänt

Hej! Shiiit vilken brabrabra helg det har vart! Vart i fullgång konstant och nu behövs sömn. Fredagen var det tjejkväll på hösta nivå med alkohol, dans, deep talks ni vet och skratt hela kvällen och natten. Tack tjejer för det!
Igår var det öl i Gamla Stan med moster Tiina, att vi aldrig har gjort det förut! Vi hade sjukt kul och pratade om väldigt intresanta saker och senare under kvällen stötte vi på en kille jag och Johanna bodde hos i Australien! Hur random? Drog vidare och dansa lite, snacka o käka med dom men Tiina åkte hem. Var hemma 05.07 i morse för att vara exakt.
Dagen har spenderats med Xoshilt och på China teatern. Vi såg Dirty Dancing och fy fan vad nice det var! Man borde verkligen investera mer pengar till liknande evenemang för det är så värt det!! Efteråt vart det sushi och nu blir det promenad med Linnea och hundarna. Bara ren updatering men men :P
 
Hoppas ni haft en bra helg ni också! /Rosie

Första tidsinställda inlägget

Kategori: Allmänt

Hej! Har bara, som alla ute i blogg världen, lust att skriva och då flyter det som smidigast genom tangentknapparna. Jag skulle villja ägna det här inlägget till mina fina vänner som jag har och som alla går igenom så livsomvändande grejer just nu, likaså jag. Allt som händer, vare sig det är roliga förändringar eller mer jobbiga så kommer allt att komma i sin ordning till slut. Något jag lärt mig är att man ska, för att kunna hantera saker bättre som kanske kommer oväntat eller också inte, vara förberdd på allt. Var i stånd att uppleva vad som helst. Är du det så kan du mentalt förbereda dig inför kommande situationer och kanske inte bli lika chokad om det inte vart som du tänkte dig.   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några bilder på fina vänner, familj och hunden min :)
Älskar er!
 

 
 
 
 
 

Tröttmössan på

Kategori: Allmänt

Blir ett alldeles för kort livs tecken från mig för att kalla inlägg men här är jag! Trött som bara den, sugen på att klaga lite och sen sova för alltid. God natt /R

Mitten på Oktober

Kategori: Allmänt

Första jobbdagen denna vecka och den sprang verkligen förbi fort! Jag ska käka mat nu, laga så det räcker till matlåda för imorgon också så man slipper göra det när man kommer hem ikväll, duscha, hoppas på att det slutat regna under tiden och fixa mig. Hinna rasta Lucy självklart också! Det måste väl vara det jobbigaste med hund att man måste ut med dom även fast regnet öser....segt. Jag funderar på att köpa en "regn jacka" till Lucy, så hon slipper bli så blöt, hon gillar inte det heller, springer fram till dörren (som idag när jag kom hem), hälsar och tvär vänder vid dörren när jag föreslår en kiss runda. Annars är det rakt igenom dörren och ut i skogen. Men nu mat! /Rosie

Skebokvarn - Stockholm

Kategori: Allmänt

Hej! Nu är jag och Linnea tillbaka från hennes mysiga landställe igen :) Vi har verkligen haft det luuuugnt och skönt. Ingen stress, inget smink, måsten eller annat som kommer i vägen när man vill göra ingenting. Lyssnat på skön musik framför brasan, ätit massor hela tiden, träffat Josefin och hennes två veckor gamla dotter Elvira som var så söt och fick mig verkligen att prata i falset! Haha, tänk vad söta dom är som små, hoppas man får se mer av henne!
 
Känner mig totalt nyladdad och på bra humör, hoppas på en grym vecka, planer tyder på det så bring it on! //Rosie
 
 

Landet

Kategori: Allmänt

Jobb imorgon och efter det blir det EFTERLÄNGTADE mini resan ner till Skebokvarn och Linneas (och lite mitt enligt hennes mamma ^^), landställe. Behöver verkligen bara komma iväg och varva ner. Planer på att träffa Ls vän Jossan som precis fött barn och så blir det middagar och mys, ingen alkohol, total avslappning och kan tänka mig att vi kommer skrämma upp varandra varje natt. Lätt hänt i det huset!

Ha en bra helg allihopa! // Rosie

Tornado

Kategori: Allmänt

Hej!
Hela denna dag har gått sjukt fort, är stört trött men ska iväg ikväll ändå!! Jobbet kändes som en stor "vem gör vad, vart ska jag,är det klart nu, hur många till, varför", dag osv osv. Alltså väldigt förvirrande! Men sjukt roliga saker hände också, säger ej mer :) Så inom kort kan jag berätta och det blir slut på alla hemligheter.
Ska sova nu, äta först kanske, måste verkligen viiila. /Rosie

Vallentuna

Kategori: Allmänt

Där var jag idag ja! Halkbanan tog lång tid att göra, tror att om vår ledare hade pratat om mer relevanta saker än sina privata historier (som hade ingenting att göra med de vi höll på med) hade det på riktigt tagit en timma mindre men han var väl rolig. Han hade lite den attityden att han skulle försöka få alla åtminstone en gång att känna sig dålig genom att vända på frågor och svar. JAja! Det var skit kul att kör, axa upp till 75-80 på kort sträcka och sen tvärbromsa på halt väglag. Först på vanligt väglag i 45 och sen bromsa, sen 70 på samma väglag och bromsa. Likadant sen på halt väglag som dom har "byggt" och därefter skulle vi också prova på att väja till vänster och bromsa för hinder på halt VL, det var jag lite mer nervös för men för ingen anledning. Allt var väldigt lärorikt och kul och man behöver VERKLIGEN inte vara nervös för detta innan ;)

Bästa med idag var att jag för första gången satt själv i bilen. /R

Bubblorna sprack

Kategori: Allmänt

Okej, ibland händer det med, kommer vara ganska kryptisk nu men måste ju skriva av mig. Är glad att jag tog chansen och det ger en ju alltid extra erfarenhet (OH YES) men visade sig vara inget för mig.

Annars har dagen bestått av jobb men inte imorgon, då är jag ledig pga halkbana på Gillinge! Ser fram emot det och det ska bli skönt att få det ur världen. Orkar inte att det ska ligga så långt bort från mig som det gör, kommer ta mig 90 minuter dit och lika lång tid hem, suck...

Igår var Linnea och jag ute och sprang, 5 km, det var säkert 2 månader sen sist jag gjorde det och det kändes idag! Värk men ändå bra, då tog det ordentligt. Bastade efteråt så det vart en ordentlig clens ;) Dags för film nu och sen sova, god natt!

//Rosie

saker som bubblar

Kategori: Allmänt

Nu är det såhär att jag ligger hemma o bloggar, så skönt!! Fick skjuts hem från en tjejkväll i Vendelsö och kändes som en bra tid (åkte vid halv tolv och var hemma 10 minuter senare, nice), att avrunda kvällen. Alltid bra att lämna på topp. Drack inget ikväll eller igår, känns skönt, inga extra hemskheter på huden!
 
Tidigare idag var Mamma och jag i stan, tog reda på lite grejer som kommer underlätta inför saker som bubblar i mitt liv just nu och som vi får se vad som händer med snart men mer än så får ni inte veta nu. Vi gick runt ett tag i stan för att hitta skor till mig (använder ju bara mina converse och jag gillar inte att inte kunna variera, som jag alltid gör med jackor tex), vi hittade två par jätte fina. De ena anpassat efter vintern och ett par mer snygga fest skor :)
 Att vädret var underbart och jag fick umgås med Mami själv och utanför hemmet vårt gjorde det mesta! Alltid lika roligt när jag och Mamma gör saker ihop som inte har något med saker hemma att göra, umgås som vänner liksom, skrattar så vi får hållas oss ibland.
 
Juste! Ska passa på att skriva att jag var hos frisören igår, vart ljusare, nöjd! Tog 3 ½ timma men det var det värt, hade ju kul under tiden och vi babblade på så det gick fort. Ska satsa på en sllingning till om ett tag så blir det riktigt ljust. Det var allt jag ville ha sagt nu, god natt!
 
//Rosanna