Rosanna

saker som bubblar

Kategori: Allmänt

Nu är det såhär att jag ligger hemma o bloggar, så skönt!! Fick skjuts hem från en tjejkväll i Vendelsö och kändes som en bra tid (åkte vid halv tolv och var hemma 10 minuter senare, nice), att avrunda kvällen. Alltid bra att lämna på topp. Drack inget ikväll eller igår, känns skönt, inga extra hemskheter på huden!
 
Tidigare idag var Mamma och jag i stan, tog reda på lite grejer som kommer underlätta inför saker som bubblar i mitt liv just nu och som vi får se vad som händer med snart men mer än så får ni inte veta nu. Vi gick runt ett tag i stan för att hitta skor till mig (använder ju bara mina converse och jag gillar inte att inte kunna variera, som jag alltid gör med jackor tex), vi hittade två par jätte fina. De ena anpassat efter vintern och ett par mer snygga fest skor :)
 Att vädret var underbart och jag fick umgås med Mami själv och utanför hemmet vårt gjorde det mesta! Alltid lika roligt när jag och Mamma gör saker ihop som inte har något med saker hemma att göra, umgås som vänner liksom, skrattar så vi får hållas oss ibland.
 
Juste! Ska passa på att skriva att jag var hos frisören igår, vart ljusare, nöjd! Tog 3 ½ timma men det var det värt, hade ju kul under tiden och vi babblade på så det gick fort. Ska satsa på en sllingning till om ett tag så blir det riktigt ljust. Det var allt jag ville ha sagt nu, god natt!
 
//Rosanna

Kommentarer


Kommentera inlägget här: