Rosanna

Halkbana!

Kategori: Allmänt

Hej fina vänner!
 
Rubriken avslöjar allt och det ska bli så kuuuul! Jag har bokat halkbanan till den 9 okt. Hur taggad får man va för att skaffa körkort??? Fatta alla roligheter man kan göra, slippa väntetider mellan bussar och tåg, hämta folk i början medans man tkr det är kul, göra en roadtrip när man vill osv. Absolut kostar det att ha bil också men det spelar ingen roll. Nu blir det övningskörning med Pappa, som by the way är så jävla fin för igår kväll när jag kom hem överraskade mig med blommor "för att jag älskar dig", sa han ♥
 
//Rosie

70 %

Kategori: Allmänt

Hej! innan jag drar iväg tänkte jag bara dela med mig av lite goda nyheter till er. Jag har fått utökad tjänst på jobbet från 50 till 70 %!! Kul att jag härom dagen skrev tom. här på bloggen att jag inte längre bara vill ha 50 procent, så fick jag som jag ville! Mer klirr i kassan och chans att göra mer kul i livet :)

//Rosanna

Söndags upprymdhet

Kategori: Allmänt

Hej! Söndags känslan som oftast brukade bestå av ångest (pga dan innan skola/jobb, stress osv), har den senaste tiden kommit att bli den dag jag nästan längtar efter. Blir ofta massa mys som idag, Cassie och jag har legat i hennes säng hela dagen och käkat, kollat på film och tv. Hon skjutsade precis hem mig och jag ska ta en dusch innan jag går ut med Lucy. 
Igår iaf var jag hos Cass vid 17 tiden, vi lagade mat som var riktigt god, drack vin och pratade massor. Att vi kan babbla på lika mycket om nya och gammla saker varje gång!
 
Snodde bilder från hennes blogg från igår. Vi drog vidare till en av Cs klasskompisars utbytesstudenters fest, varför inte liksom!
 
 
 
 
 
 

God morgon världen

Kategori: Allmänt

Tack vare val av aktivitet igår blir min lördag ännu bättre. Har vaknat upp av mig själv, la mig vid halv ett så 8 timmar nästan exakt har jag fått sova. Ska börja med frukost och sen blir det promenad med Lucy! Jag ska umgås med bästa pappa idag fram tills klockan fyra och jag ska dra till Cass :)

Ha en fin dag allihopa!

Fredag och det blir hemmakväll

Kategori: Allmänt

Hej och fan vad skönt med helg! Den här veckan har jag vart som på ett löpande band, igång konstant och idag ska jag bara vara hemma. Mysa med mamma och pappa, inga andra syskon är hemma heller så...Jag har iaf jobbat idag, 4 timmar om dagen går såå fort och jag önskar jag får mer jobb snart. 50%s tjänst är inget för mig.
Efter jobbet drog jag till Skogås studion och umgicks med Cissi, eller jag skulle ha umgåtts med henne men vart med massa annat folk där eftersom hon var tvungen att jobba.
Nyduschad nu, vädret talar för sig själv, det blir film och så ska jag slänga ihop något gott att käka. Imorgon blir det middag hos Cassandra i stan, var så länge sen jag var där nu (C jag har inte ens sett eran nya hylla!)

/Rosanna

Kör vidare

Kategori: Allmänt

Jag har idag haft min andra lektion med körskolan. Körde en 80 minuters lektion idag, behövs så pass länge för annars hinner man inte med mkt alls. Det gick iaf jätte bra, lär mig så mycket varje gång jag kör bil och blir mer säkrare med min körning. Kan verkligen rekomendera Brandbergens Trafikskola. Längtar ihäl mig tills jag har klarat teorin och uppkörningen! Ska boka halkbanan med denna lön så är det gjort också. Blir en mini roadtrip till hemlig destination så fort kortet är mitt :)

Annars då....jag jobbar på, inte mkt dock, har ju min 50% rad jag fyller nu denna månad men det passar bra med studion, körningen och lite annan regelbunden aktivitet haha. Drar inte in lika mkt pengar till kassan men en månad klarar jag nog mig på det.

God natt!

 

rubrik?

Kategori: Allmänt

Att skriva att denna helg var grym är inte nog beskrivet. Kan bara säga att Lady Gaga var hur bra som helst. Över mina förväntningar. Personlig på scen, uppskattade verkligen publiken och hade en fantastisk show med nya och gamla låtar. Är jätte glad att jag spontan bokade biljetter dagen innan :)
 
Igår var det Xoshilts och Basses inflyttningsfest, var jätte kul! Blir liksom alltid lyckat när dom  har fest! Mellan allt detta har jag hunnit måla nästan hela rummet nu. Har målat två omgångar så att den oranga tidigare färgen inte lyser igenom. Blir nog mer målande idag så man kan sova i sitt rum igen!
 
Hanna, jag, Xoshilt och Linnea igår innan vi åkte hem :)