Rosanna

Start. Change. Stop.

Kategori: Allmänt

START
 
Rubrik ETT: Resan.
Den var ofattbart bra. Så roligt att umgås 24/7 med Xoshilt och alla minnen vi fått ♥
Spanien bestod av sooool, bad (jag tvingade bokstavligen i mig och väl i doppade jag mig tre gånger), shopping och party. En pubrunda med en blandning av härliga pubbar utomhus, tapas, vart inslängda i en pub som kändes som att komma rakt in till en spansk familjs vardagsrum där stora feta släkten befann sig. Alla var så pratglada och vilket liv, musiken (värd ett till hjärta i detta inlägg ♥).
Skottland, Linnea, SÅ kul att ses utom Sveriges gränser. Mycket kul, mycket östrogen för en 15 kvadratare men så är det! Kultur, historiska platser: Brig´O Doon och Wallace´s Heel, fin natur, mycket vandring, en dans kväll och ännu mer shopping. Höjdpunkten i Skottland var definitivt när vi går i mysigaste byn Alloway som är så urtypisk Skottsk och som bara skriker historia, vi närmar oss en kyrka och hör säckpipe musik. Rysning i ryggen. Vi kommer fram och Xoshilt ber om en till låt varpå vi står och njuter med världens jag-älskar-livet-känsla.
En välbehövlig vecka utan några måsten eller oros moment.
 
(IN CHANGE)
 
Rubrik TVÅ: Annars.
Jobbar på nu, vart sjuk några dagar och imorgon är det utbildning hela dagen med jobbet i Solna så veckan kommer ju bara rusa iväg. Helgen ser ut som att den kommer bli fylld med kul. Fredag är det tjej kväll som gäller, var väl 4 månader sen vi sågs tillsammans sist. Lördag fyller mamma 60 och vi ska på restaurang i stan.
Tre stora dagar det här året. 20 april - Mamma 60, 5 Juni - Rasmus studenten och 30 September - Chanel 18 !! Ska bli mycket kul alltihop!
 
Nu blir det mackor och te till "Pretty little liars", är helt fast trots att serien är B på ett sätt så är den ändå så beroendeframkallande.
God natt /Rosanna
 
STOP
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: