Rosanna

sing your heart away

Kategori: Allmänt

Drar till STUDION snart! Kul!
 

 
 

en vecka senare

Kategori: Allmänt

Idag var det precis en vecka sen som körkortet togs. Bästa sättet att fira är ju självklart att köpa mig ett lämpligt åk-fordon att matcha med det fina kortet! Sagt och gjort! En söt liten Fiat Panda, svart, 07a, diesel och billig i drift från en riktigt trevlig försäljare på Torvalla bil i Haninge. Provkörde den och va kul den var att köra.
Det är så skönt att efter snart en veckas tid av förhandling, letande, övervägning, beslutsångest, finansierings planering OSV, ÄNTLIGEN ha det klart och vara nöjd. Ja jag är super glad och stolt över att ha köpt bil, det är ett steg. Njuter av lyckan.
Inom kort ser ni mig på vägarna swischa förbi sjungandes :D

God natt och kram /R

ÄNTLIGEN MITT

Kategori: Allmänt

KÖRKORTET ALLTSÅ!
 
Kan inte vara lyckligare!!! INGET kan sänka mig nu :D:D
 
Var bara tvungen att föreviga datumet även här i bloggen.
 
Jag är så sjukt bra!

varning för snor

Kategori: Allmänt

*aaaatjoooo*!!
 
Förkyld. Need I say more?
Det suger, har så bra planer. Vart sjukskriven från jobbet idag och ska vara det imorgon också. Samla krafter, vart trött efter en kortis med hunden idag! Kom in och kände hjärtat slå onormalt snabbt, hårt.
Det kom igår, mådde helt okej på jobbet, var trött och sov på lunchen. Kom hem och gjorde mig i ordning för att dra in till stan där Linnea och Frida hade farväl samankomst. När jag börjad fixa mig kom först snor in dragningen (fräääscht). Väl inne kände jag bara hur tröttheten slog till och jag åkte hem. Men det var trevligt en liten stund iaf :)
 
Har iaf utnyttjat situationen till teori plugg, fan, går as bra! Vill bara ha det överstökat nu!!
Tack för ni läste mina klagomål osv. God natt /R
 
Blev nöjd med hur jag fick till håret igår! :)
 

teori

Kategori: Allmänt

Kan ni förstå att ett ord kan göra dig så förvirrad. Klara upp det och du känner sig smart. Du vill veta mer. Kunna och använda dig mer av kunskapen du lärt dig. VARFÖR har sveriges skolor inte som regel att varje lektion ska medtages en ordbok?! Knowledge is power säger lärarna själva. Men hur ska man kunna fatta en helhet, ett samanhang om man stött på ett eller flera ord som gör att man inte får ihop det. "Aja...jag fattar ju typ vad det står, jag får väl memorisera det så jag klarar provet". Hur många gånger har man inte tänkt så??

Är så glad att jag på senare tid pluggar rätt. Med en ordbok.

Word.

Glory days

Kategori: Allmänt

Vilken helg, vilken måndag och vilken vecka detta och nästa kommer att bli! Var jätte kul med Hanna,Linnea, Cass, Jenny och Xosh som alltid! Efterfest i vanlig ordning och ett första pendeltåg hem. Dans och skratt och lite bus såklart!
Lördagen var jag med Cissi och Modou, våran dejt bestämd sen ett år tillbaka för att reflektera om det gågna året. Mys! Och söndag var det hemma avkoppling med undantag av spring tur. Pappa och jag har blivit jätte duktiga på det nu, springer 5 km på 41 min än så länge. Vet inte om jag har som mål att springa rundan fortare eller om jag vill ha en längre runda som mål. Allt jag vet är att det känns sjukt befriande, klämmer ihop en rastning av vovve samtidigt som jag mår bra av det.
 
Natten till idag kunde jag verkligen inte sova! Vart två timmar totalt så en nap på 90 minuter när jag kom hem följt av förvirringen som uppstår efter. Vad är det för dag, klockan???, jag har försovit miig! Nope! Det har bara gått 90 min och middagen är klar :) Lättnad.
 
Kvällen har annars spenderats i mycket choklad ätande och min citron tårta jag alltid får av Linnea i b-day present, som dessvärre är uppäten snart :( Önskar jag kunde fylla år oftare ENDAST för min delux cake á la Linnea.
Körkorts teori har jag pluggat med pappa, klarade upp vissa saker jag behövde hjälp med och är så glad nu att jag äntligen ser det som en självklarhet snarare än ett (eller flera) frågetecken!
 
Lite bilder från helgen bjuder jag på också :) Sov gott! /R
 

Hanna och jag ;)
 
Medicinska Föreningens lokaler där dansandet fortsatte!
 
Djs
 

It´s friday people!

Kategori: Allmänt

Den magiska känslan efter jobbet när man vet att det är helg. Bästa!
Planerna är som följer: Äta lite mat, kolla på film och varva ner, ut och springa med hunden, göra mig i ordning, träffa tjejerna hos Xoshilt, åka vidare till stan för Cassies examens-pub!

Peace out!

Sist vi var ute alla tillasmmans var i Uppsala! Grym resa :)
 

Första listan

Kategori: Allmänt

Snodd från Cassies blgg :) Lite kul sådär när man inget har att göra, detta är ett tidsinställt inlägg :)
 
1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Många saker faktiskt men det jag är mest stolt över är att jag gjorde uppkörningen, och klarade den!!
 
2. Höll du några av dina nyårslöften? JAPP!
 
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? En fin arbetskompis födde en flicka och tre bekanta fick barn så kändes lite som ett baby boom år!
 
4. Dog någon som stod dig nära? Mammas bästa vän.
 
5. Vilka länder besökte du? Åh! Jag var i Thailand! Om man räknar med mellanlandningarna så var jag i Kina och Ukraina också ;)
 
6. Är det något du saknat år 2012 som du vill ha år 2013? En kattunge! Saknar alla tre.
 
7. Vilket datum från år 2012 kommer du alltid att minnas? 19de dec, uppkörningen avklarad. (Teorin kvar)
 
8. Vad var din största framgång 2012? Återigen, uppkörningen.
 
9. Har du varit sjuk eller skadat dig? Haha, nej men jag fick ett rejält brännmärke och har nu ärr efter att ha brännt mig mot en glödlampa.
 
10. Bästa köpet? Regn överdrag till Lucy och spontan biljetten till Lady Gaga!
 
11. Vad spenderade du mest pengar på? Resor, stora och små :)
 
12. Gjorde någonting dig riktigt glad? Hela året har vart väldigt bra och måste säga att mycket gjort mig glad. Något jag tänker på som gjorde någon annan glad var när jag slängde en överrasknings fest till Cissi, den minen :)
 
13. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2012? Dansa Pausa, One more night, On top of the world.
 
14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Både och.
 
15. Vad önskar du att du gjort mer? Skrivit mer musik.
 
16. Vad önskar du att du gjort mindre? Ingenting.
 
17. Hur tillbringade du julen? Med familjen följt av utgång med vänner. Perfekt blandning!
 
18. Blev du kär i år? Nope!
 
19. Favoritprogram på tv? Greys Anatomy
 
20. Bästa boken du läste i år? Om det så skulle kosta mig livet: Margaretha Sturesson
 
21. Största musikaliska upptäckten? Imagine Dragons!! Så bra
 
22. Bästa filmen du såg i år? Sett mycket, ingen som fastnat och poppar upp i huvet.
 
23. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Min tårta av Linnea, som alltid <3
 
24. Något du önskade dig men inte fick? Tror inte det.
 
25. Vad gjorde du på din födelsedag 2012? Hade fest hemma och firade med familj på dagen :)
 
26. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Nope!
 
27. Hur skulle du beskriva din stil år 2012? Mer jag än tidigare år!
 
28. Vad fick dig att må bra? Pappa och mamma, Cissi. E och M.
 
29. Vilken kändis var du mest sugen på? Måste säga att Channing ligger först fortfarande!
 
30. Vem saknade du? Några närmre.
 
31. De bästa nya människorna du träffade? Arbetskompisarna, alla i Thailand, Åre gänget, alla nya genom kompisar, älskar männiksor!

ett inlägg till

Kategori: Allmänt

Är så så glad att jag tog ledigt en extra dag till från jobbet, idag. Imorgon börjar det igen och det känns som att nu är jag redo. Tänkte lägga upp lite bilder. Ska bli bättre på det, livar upp bloggen lite liksom!
 
På nyårsafton såg jag ut såhär :)
 
Mamma och jag ♥
 
Xoshilt och Basse var så tjusiga!
 
Gottis bordet!
 
People!
 
Snygg syster och jag!
 
Shots!!
 
Party dekor :)
 
 

Då kör vi

Kategori: Allmänt

2013.

Måste säga att dagen gör mig sentimental. Tänker på det året som har gått, all lärdom. Ojojoj.. Det har vart ett bra 2012. Åre resan, Thaliand (imitthjärta), flyttade till Gbg över sommaren, fick smaka på ensamhet samtidigt som jag hade en underbar månad med moster min samt Kajsa. Kom hem och hade lägenhet resten av sommaren, nice! Fick jobb där jag trivs bra, var med om lite krångel, tog mig igenom det. Klarade !!uppkörningen!! och så har vi ju alla mindre äventyr som Uppsala, Göteborg, campingen och alla sommar kvällar, mys och film, utgångar och helt enkelt livet som ung och singel!

Dagen till ära har spenderats med Xoshilt. Vi har myst och käkat nachos. Tittat på två filmer som utspelat sig på Skottland, båda filmerna hade temat "modig". Tittade på varandra och kom fram till att det är det vi ska vara detta år,*highfive*! 
 
Igår var min 22-års dag. Vilken dag! Många nya ansikten och flera vänner och familj samlade under vårat  tak. Fint ♥
TACK FÖR IGÅR.