Rosanna

Glory days

Kategori: Allmänt

Vilken helg, vilken måndag och vilken vecka detta och nästa kommer att bli! Var jätte kul med Hanna,Linnea, Cass, Jenny och Xosh som alltid! Efterfest i vanlig ordning och ett första pendeltåg hem. Dans och skratt och lite bus såklart!
Lördagen var jag med Cissi och Modou, våran dejt bestämd sen ett år tillbaka för att reflektera om det gågna året. Mys! Och söndag var det hemma avkoppling med undantag av spring tur. Pappa och jag har blivit jätte duktiga på det nu, springer 5 km på 41 min än så länge. Vet inte om jag har som mål att springa rundan fortare eller om jag vill ha en längre runda som mål. Allt jag vet är att det känns sjukt befriande, klämmer ihop en rastning av vovve samtidigt som jag mår bra av det.
 
Natten till idag kunde jag verkligen inte sova! Vart två timmar totalt så en nap på 90 minuter när jag kom hem följt av förvirringen som uppstår efter. Vad är det för dag, klockan???, jag har försovit miig! Nope! Det har bara gått 90 min och middagen är klar :) Lättnad.
 
Kvällen har annars spenderats i mycket choklad ätande och min citron tårta jag alltid får av Linnea i b-day present, som dessvärre är uppäten snart :( Önskar jag kunde fylla år oftare ENDAST för min delux cake á la Linnea.
Körkorts teori har jag pluggat med pappa, klarade upp vissa saker jag behövde hjälp med och är så glad nu att jag äntligen ser det som en självklarhet snarare än ett (eller flera) frågetecken!
 
Lite bilder från helgen bjuder jag på också :) Sov gott! /R
 

Hanna och jag ;)
 
Medicinska Föreningens lokaler där dansandet fortsatte!
 
Djs
 

Kommentarer

  • hanna säger:

    haha var sjukt kul kväll! ser dock ut som att jag har ont på andra bilden... hahaha ;)

    2013-01-08 | 00:07:26
    Bloggadress: http://littlehannie.blogg.se

Kommentera inlägget här: