Rosanna

From Sthlm To Berlin

Kategori: Allmänt

HEJ! Ja det var typ en hel epok sen sist jag skrev, jag vet men fick suget nu att babbla av mig lite skit på internett.
Cissi och jag åker ju till Berlin inatt och tänkte försöka hålla igång bloggen iaf under de resande dagarna, kul att se tillbaka till och bra att skriva ner medans allt är färskt och känslorna heta!
 
Känns lite lustigt att vi åker faktiskt, har inte haft koll på den här resan över huvudtaget eftersom Cissi haft tiderna, biljetterna, hostel bokningnarna osv så igår bara slog det mig/oss att det bara är några få timmar kvar! Allt började också ganska knasigt när jag var inne på fel datum och bokade en resa som nu gått och vi betalade för, försökte ju sälja biljetterna och 2 var intresserade men vart inget av det.
Har jag börjat packa än då? Nope. Vet inte varför denna gång känns surt att packa, har sån liten väska, vi valde att bara köra handbagage så 10 kg på 2 shopping galna brudar ska väl gå?? Haha!
 
Ser iaf fram emot att få upptäcka en ny stad med CISSI ♥ Vi har rest förr och vi vet hur kul vi har det tillsammans och hur bra vi matchar så det kan bara bli bra.
Vi tar nattbussen 02.21 inatt och den tar oss till Sthlm C för att vidare åka Flygbussarna till Skavsta flygplats. Planet lyfter 06.30 och vi är framme 08.00 i BERLIN. Frågan är om man ens ska gå och lägga sig inatt ?
Res-nerverna är ett faktum, ska sätta igång att packa nu! Bra sätt att börja semestern på :D
 
/Rosanna

Kommentarer


Kommentera inlägget här: