Rosanna

s e m e s t e r

Kategori: Allmänt

Hej!
Vart inte riktigt som jag tänkt mig under resan med att uppdatera färskt men cissi var duktig iaf, borde ha länkat till hennes blogg. Aja! Resan var fantastisk med värlsdens bästa Cissi ♥ Såna partners vi är.
Såg alla de stora, historiska byggnader, platrser, muren, Altes Museum, Berliner Dom, Tv tornet osv! Festade ordentligt och måste säga att tempot i Berlin är tufft men jag gillar det!
Det jag mest gillade var allt folk!! Gatumusikanterna som befann sig runt varje hörn och var galet duktiga, kunde stå hur länge som helst och lyssna :) För övrigt är tyskar ett mycket trevligt folk, hjälpfulla, visar och följer med en när man behöver vägbeskrivning och sen visar det sig att man står och babblar en kvart innan man skilljs åt, älskar sånt! 

Vi bodde på det bästa hostlet också, The Circus Hostel i området Mitte, ATT rekomendera starkt! Centralt med U-bahn, (typ t-banan i sthlm) bara 10 sek utanför, fik, restauranger, öl-hak osv på samma gata och alla korsande gator med. Vi har redan sagt att vi ska tillbaka till Berlin nästa år, då ska vi prova på ett nytt område :)
 
Från en resa till en annan, imorgon drar jag till Göteborg :D Ska bli riktigt kul att åka dit med Maria, ska bo hos henne och att få träffa Tiina och Kajsa igen!! Sen ska jag hitta på lite hemligheter också ^^
 
Middag idag med Cissi och Chia att se fram emot, sen ikväll blir det packning och häng med Linnea ♥
 
Hoppas ni njuter av semestrar och sommar allihopa! /Rosanna
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: