Rosanna

Coincedence

Kategori: Allmänt

Nu är det dags att skriva av sig lite. Har en stund för mig själv just nu och lyssnar på fin country, känner mig harmonisk faktiskt och solen lyser igenom och jag vet vad som väntar under dagen och det ger mig glädje.
 
Jag sitter och tänker på människor. Människor i mitt liv som finns både nära och långt borta. Men även de som är långt härifrån känns som att de är nära för att vi vet att vi gillar varandra och vill vara del av varandras liv. Fint. Man ger sig tid till de som betyder.
Jag har kontakt med fina människor runt om i Sverige och världen faktiskt. Så otroligt vad ett ögonblick kan ge. Vem hade kunnat ana tex. att jag skulle få en av mina finaste vänner genom en resa och ett beslut om destination för över 4 år sedan.
Jag tror att det är meningen att träffa de personer man träffar redan sen tidigare. Som att det blir av en slump när man väl ses men det hade liksom hänt ändå av någon annan slumpmässig anledning.
 
Vad hade man gjort utan så fina människor runt sig ? Jag kan inte vara tacksam nog av mina människor runt mig. Har erfarit många gånger det otroliga stödet som faktiskt fortsätter att förvåna mig men endast på bra sätt. Jag hoppas att jag är lika fin vän tillbaka till er som ni är för mig ♥
 
Blödigt inlägg kanske men jag tycker det är viktigt att inte bara uppmärksamma sånt här när det har hänt något tragiskt eller lyckligt osv utan även i sånahär tillfällen där vardagen rullar på och ingen ser det komma.
 
Ha en grym helg nu!

Kommentarer


Kommentera inlägget här: