Rosanna

Måndag!

Kategori: Allmänt

 
Brukar inte blogga under arbetstid men här på receptionen vid Klara södra Kyrkogata, (den receptionen jag är i en timma om dagen för lunchavbyte) under lunch tid hinns det med. Måste bara få skriva ner och berätta hur stolt jag är över mig själv. Vart nervös inför denna morgon som nu passerat med briljans!
Jag, efter endast 2 veckor på detta jobb, fick lov att öppna upp allt på jobbet idag, larma av, sätta igång alla system, mejl, kassan osv. Att förbereda all mat till cafét hjälpte Tobbe, (världens bästa vaktmästare) mig med.
Nycklar jag inte visste fanns till diverse anledningar i ett hav av nycklar blev rätt på första försöken och allt är ju under tidspress så det ska ju gå fort. Växeln satte jag igång direkt och samtalen rullade in, jag svarade på, kassan var snäll mot mig idag också, buden kom fram till rätt våning och frukten är på plats. Detta makear säkert inte sense för er men skriver ändå.
 
Om 20 min går jag på lunch och jag längtar tills slutet av dagen då jag ska träffa Susanna i Kungsan för glass och snack :)
 
Hoppas eran måndag börjar lika bra som min :D KRAM

Kommentarer


Kommentera inlägget här: