Rosanna

Att följa sina egna råd

Kategori: Allmänt

God förmiddag!
 
Det är nog det bästa man kan göra, att följa sina egna råd. En tjej i min klass, bara en vecka innan jag hoppade av och jag hade inte en tanke på att jag ville det då, bad om råd angående hennes alternativ. Hon sa att den här utbildningen inte kändes hundra och att hon vet vad hon egentligen vill gå för att bli det hon vill. Jag babbla på om att följa magkänsla och "lyssna på vad ditt hjärta säger, du vet egentligen vad du vill, se inte förbi det", lätt att säga.
När det var dags för mig att inse, efter mycket som hände i helgen, pratade jag i timmar med Mamma och det enda jag kunde göra var att lyssna på vad jag själv hade att säga. Alla mina egna frågor hjälpte Mamma mig att själv ge svar till, hon bara lyssna ♥
Det är mitt liv, mina val, jag som ska leva med dom. Det är sånna klyschiga ord och råd men när man inser dom, när man tycker att dom är så sanna att inget annat finns, det är då man följer dom.
.
Jag har så underbara vänner. Kan inte säga det nog. Så många som har stöttat mig och bara vart glada över att jag är glad.
 
Imorgon då, då blir det jobb och på fredag också :D /Rosanna
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: