Rosanna

Crazy Girl

Kategori: Allmänt

 
Åååh vad jag längtar!! Längtar tillbaka till musiken, att spela, sjunga, känna den där magiska känslan av en grupp som alla älskar det de gör. Den där känslan när man spelat så bra ihop att man studsar av lycka efter, jag skulle kalla det för music-chills. Alltså. För först står man bara still en sekund för att fatta att det precis hände och sen ba: gaaah!!
 
Håller på att hitta en ny genre i musikens värld som jag länge hållt mig ifrån avsiktligt. Varför??
Det började för några månader sen med serien Nashville. Handlar om hur unga oetablerade eldsjälar och musikälskare kämpar för att komma någon vart med sin musik, sin country musik. Det handlar även om musikbranchen, hur brutal den kan vara och är. Man får följa rutinerade artister som även dom kämpar vidare.
Jag fick här en nypa country och gillade det.
 
Sedan jag plöjt mig igenom Jill Johnssons "Jills veranda" och blivit så inspirerad av människor, musik, möten, resa och de generösa livshistorierna man fått höra om har jag blivit mer dragen åt countryns håll.
I programmen, hon har 6 gäster, 1 per vecka (sista avsnittet har inte sänts än), umgås hon med en person åt gången och får lära känna hen genom musiken. Man får ta del av allt från feminism, politik, världar som krockar, musiiiiik, underbara music-chills, livshistorier och musikhistoria.
 
Jag vet vad jag ska ägna mig åt i helgen. Begrava mig i ny musik och även.....börja leta låtar till audition i april på Kulturama!
 
God natt ♥
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: