Rosanna

MAMI & PAPI

Kategori: Allmänt

God kväll.

Jag säger bara äääntligen fredag imorgon!! Veckan på jobbet har gått extremt långsamt, jag har vart på nå alldeles extra konstigt på-väg-att-bli-sjuk-men-bryter-inte-ut-ordentligt-mode hela veckan.
Klago inlägg, ja. Har ont i halsen, öronen och huvudet i olika turer, hostar, och förkylningen är den som nästan men inte riktigt bryter ut. Nyser då och då men that´s it.
I helgen blir det vila och mys med goda vänner ♥ Behövligt!
 
Ikväll har Mammsen, Pappsen och jag myst med film, fruksallad och skratt. Tänka sig att mina två bästa vänner i hela världen är mina föräldrar. Vilken lycka. Vi garvar så vi gråter, pratar så läpparna glöder och hjälper varandra med sådan självklarhet att vi aldrig egentligen behöver fråga om det. Vi ser vad som behövs och tar tag i det innan man själv måste fråga ♥
De är mina stöttepelare och bara deras relation, att se den från mitt perspektiv är glädje. Det är det, verkligen. Jag kan lyssna på dom hur dom går från att små huggas mot varandra tills de skrattar och börjar prata som att inget har hänt.
När folk undrar hurdan min relation är till mina föräldrar blir jag nästan alltid först helt tyst. Eller så börjar jag meningen med: ÅH......
Detta för att jag vill få personen att förstå just precis hur mycket jag älskar dom.
 
God natt /Rosie
 
 


 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: