Rosanna

Öroninflammation

Kategori: Allmänt

Heeej!
 
Helgen som gick nu var fylld av snor, öronvärk, nysningar, hosta och sömn. Fredagen började symptomen för öroninflammationen men tänkte inte på att det kunde vara det så drog ut med Johanna och hennes vänner. Kul kväll men allra roligast att hänga med min Jo igen ♥
Lördagen kom snoret, som det rann. Trotsade detta och hade mello-kvällo med Linnea och Xosh. Söndagen och måndagen ska vi inte ens prata om! AJ mitt öra säger jag bara. 
Idag har jag haft lock för örat och det är ömt, förkylningen håller i sig men tog mig till jobbet ändå. Är på ett sätt pigg pga all sömn jag hunnit med i helgen. Hela lördag dag sov jag, heela söndagen, måndagen låg jag i sängen till 18 och efter det böt jag till soffan några timmar. Allt denna tid plus nätterna liksom. Förutom lörd-sönd då öronvärken var för påtaglig :(
 
Imorgon är jag ledig från jobbet, behövs för lite extra återhämtning, sen är det jobb torsd-fred och i helgen blir det massa skoj om jag blir tillräckligt frisk! Jag är dålig på att lyssna på kroppen min. Måste bli bättre, vila ut ordentligt från början istället för att kämpa emot och sen smäller allt på en gång.
 
Håller iaf på att ladda ner den omtalade serien "Sons of anarchy" säsong 1 nu, ska inta horisontalläge med min froosh i ena handen och toapappret i andra.
 
//Rosie
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: