Rosanna

andra januari tjugohundrafjorton

Kategori: Allmänt

 
Nytt år.
Alltid tomt på något sätt att starta ett nytt år och samtidig en chans att fylla det tomma. Förbättra det som saknades tidigare år, lära sig av händelser och erfarenheter, växa, drömma, resa och starta nya cyklar, skratta ännu mer och dela léenden med fler.
 
Från förra året Kommer jag absolut minnas att det var året jag tog körkort och skaffade bil en vecka efter. Jag reste till Spanien, Skottland och Tyskland samt Falun, Örebro, Karlskoga, Karlstad och Göteborg.
Jag var på många konserter och den bästa var Håkan Hellström, både på Way Out West i sommras och nu den 28 dec-13 i Karlstad. Jag fick se mina vänner ta examen efter många års pluggande och pricken på i:et var att jag blev inbjuden på en examen i självaste Blå Hallen i Stadshuset.
Jag kommer komma ihåg det som året då Mamma fyllde 60, Chanel fyllde 18 och Rasmus tog studenten! Det är också året jag och min fina vän Maria fann tillbaka till varandra. Jag har en till grej jag vill skriva ner men det tar jag kanske senare, kanske inte. Beroende på hur saker och ting går inom kort blir det väl gråtkalas åt vilket håll det än blir.
 
Nyårsafton var jätte lyckad. Firades hemma redan dagen innan och 31:sta dec. med vänner både hemma, hos Cissi och på festen senare på kvällen. ♥
 
 
Bjöd på rosé, alkoholfritt och tårtor hos mig på eftermiddagen :)
 
 
Linnea och jag fortsatte med lite Asti!
 
 
Hos Cissi fick jag blåsa ut ljus och vart bjuden på middag med Andrea
 
 
Cissi och jag efter 00:00
 
 
Andrea, Chia och jag :)
 
 
 Låt 2014 bli det bästa året hittills.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: