Rosanna

Fröken Rosanna

Kategori: Allmänt

HEEEJ!

Okej, som alla kanske redan vet så har jag kommit in på min utbildning på SH. En lärarutbildning på 4 år och jag startar måndagen den 20 Jan! Fick reda på detta igår så det är snabba puckar ;)
Har suttit idag och igår och kollat upp koder, nummer, scheman, CSN lån info, ringt, frågat, fått hjälp av en redan funnen klasskompis (:D), samt två till vänner som går/har gått klart utbildningen och jag har fortfarande mycket kvar att ordna.
 
Efter jobbet idag följde Bellski med mig till Ö&B (mouahaha, alla ska veta B), för att köpa nödvändigheter inför skolan. Inhandlade: Plastfickor, post-its, understrykningspennor, kolleigeblock, mappar och en pärm! Allt detta vart 139 kronor :D Värt!
 Väntar på att få min kallelse nu bara, togs ju in på reservplats och då kommer information senare och saker & ting går lite annorlunda vägar, jag har heller inget tålamod att vänta på sånna saker så har bara kallelsen i huvudet just nu. När den kommer får jag mer konkret info om allt och kan slappna av.
 
Lite om vad som pågår nu i mitt liv. Är så glad att jag vart ANTAGEN. Skrek rakt ut och blev omkramad av syskon och firad av mamma med mat och blev överöst av grattis sms och likes på fb. Det gör en faktiskt glad och man uppskattar ens vänner mer. De som verkligen bryr sig ♥
 
 
I väntan på att få besked.
 
 
 

ANTAGEN
 
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: