Rosanna

Ledig dag med syrran

Kategori: Allmänt

Idag har vart en så spontan och härlig sommardag med syster min! Vart på Öran (ligger bakom Jordbro industriområde men känns som att komma ut till skärgården) hela dagen och vi tog med hunden. Packa med godsaker, engångsgrill och mat + olika läskedrycker och bara sola och bada i 5 timmar! Musiken får vi inte glömma att nämna att vi hade med. Första doppet var det och det var riktigt skönt i vattnet och ännu mer nice att man torkade på 10 min nästan när man kommit upp, Vem behöver semester när man får en lediga dag som denna ?

I och försig, vi drömde oss bort till Barcelona som sker om cirkus 2 veckor!! Första resan ihop bara vi två ♥
Chanie och jag asså, just nu är vi som nykära typ haha! Aja!
Fint att vara kär förresten.
Måste ju nämna min fina kille jag har haft lyckan att krocka in i. Flickvän. Konstigt ord. Jag är inte van men så fint det är.
 
OKEJ! Tillbaka till dagens aktiviteter, vi drog till Max (Ja, vi älskar vårt jobb och åker dit lediga dagar ibland). Väl där köpte vi mat för 240 kr men kom undan med 67 spänn!! Lyckan när Zin bjussar på en varsin lyxshake :D Satt ett bra tag på uteserveringen och hann få en snabb puss av Andreas och sen åkte vi till Jussi och Carro. Nyförlovade paret, så fina! Där satt iaf jag, Chanie, Hannah och Jannica, dom med vin och jag och min läsk. Jussi och stefan kika ut i halvlek och lite då och då också. Riktigt mysig kväll!
 
Imorgon blir det ännu mera solning här hemma tror jag, kanske drar med Jussi och dom till Gålö innan jobbet, får se. Livet är underbart just nu och jag är kär.
 
God natt /Rosie