Rosanna

Punktvis

Kategori: Allmänt

Heej! Intesiv vecka blir till mer intensiv helg!
 
  1. Måndagen var den enda dagen jag bara var hemma och slappade, käkade gott, tog hand om vovven osv.
  2. Tisdagen var det som vanligt jobb och sen hem för matlagning, långpromenad med Lucy, övade på min ena låt till audition hemma och sen iväg till studion i 3 timmar för att fortsätta öva :D Gick grymt, spelade in hela låten och fick improvisera mycket. Känns bra!
  3. Onsdagen var det sovmorgon till 10.00, efter jobbet (tog bussen denna dag, ovant men kul, man träffar ju så mkycket folk man känner när man åker kommunalt. Borde göra det oftare.) var det in till stan för en arbetsträff, börjar nytt jobb på måndag :D:D Kort period än så länge, så länge jag gör något nytt och har variation i min vardag är jag glad! Vart en spontanare med Cassie efter detta, käkade på Donken och babblade som vanligt ♥ Hem och in i bastun för att sen DÄCKA i sängen.
  4. Idag åkte jag efter jobbet till Port 73. Hittade min jacka som jag skulle köpa för länge sen som nu fanns för halva priset så köpte en i svart och en i vitt, sjukt nöjd! Letade vidare (efter misslyckat försök igår), både där och i Haninge Centrum efter kläder som jag kan ha på mig på kryssningen imorgon men vart inget av det. Får skrapa fram något ur garderoben. Tråkigt... Kom hem, fixat räkningar, Pappa tog hunden på en milare, lagade mat, Mamma gjorde ett helt sprilans nytt set fransar på mig, duschat och nu packar jag!
  5. Andas ut.
  6. Imorgon ska jag ta mig till jobbet ännu en gång och sen är det den efterlängtade kryssningen. Kommer blir ett stört stort gäng i alla åldrar och kön, han, hon, hen, hön ? Det sköna är att Jussi hämtar mig + några lyckliga Jordbrobor till, när båten är i hamn igen på lördag. Längtaar!!
GOD NATT //ROSIE
 
 

A day off

Kategori: Allmänt

 
Vart ledig idag från jobbet för jag hade tid till besiktning. Var där och hade tyvärr ett fel på lilla bilen. Spindelleden fram som måste fixas. Denna spindelled hör ihop med att hålla hjulet på plats och blir det för utnött åker hjulet av... hjälp haha! Nää men han sa att det ska inte vara några problem att åka med det tills nästa kontrollbesiktning som ska utföras innan 22 april med åtgärdat problem.
Tog mig hem och ut på lång prommenad med Lucy, vart till Västerhaninge genom Jordbro gravfält och hem igen. Halvvägs igenom börjar det snöa lite fint men detta blir tillslut snöstorm (kändes så för hade ju bara vårjacka och gympaskor.) Lucy älskar det iaf :D
 
Under dagen har jag också gjort i ordning en god tonfiskröra, mejlat runt lite nödvändiga saker, fixat med räkningar osv. Tittade på "Finding Nemo", var så länge sen och nu blir det middag framför nytänd brasa ;D Måste ju mysa till det när snön är här och vit och fin en stund till!
 
 
Aningen smutsig bil under besiktning men så kan det va!
 
 
 
 
 
 

Hej vår och inflammation!

Kategori: Allmänt

Hej!
 
Vaknade idag upp med Xoshilt efter en hemmakväll och Let´s Dance igår kväll. Xosh och jag åkte till Handen där vi år frukost på Malmens i lill centrum med Basse, Nahielly, Tonni och söta lilla Dante. Blev bjuden av X&B, så gulligt av dom!
Vädret gör mig så glad och produktiv och klockan är knappt halv två och har redan fått gjort massor idag.
Ikväll är det final dags i Melodifestivalen och den ska ses med hela Jordbro i Kulturhuset för att heja på Panetoz!!
 
För att återgå till tjat om mitt öra så har jag nu fått svar på vad det är som pågår där inne. Var på VC i torsdags vid öppning men fick inte tid förns 10.15, kom tillbaka dit då och wow vad mycket folk det är där på drop-in tiden. Läkaren kollade i båda öronen och ingen syn av vax. Alltså har jag helt i onödan använt Revaxör. Hon berättade iaf att jag har hörselgångsinflammation nära trumhinnan och detta gör att jag får nedsatt hörsel. Örondroppar på det, 3 ggr per dag i 1 vecka och förhoppningsvis blir jag fullt frisk igen. Det har vart en så långdragen sjukom!
 
Nu blir det långprommenad i solen med hunden! Ha en bra helg ♥
 
 
Frukost i morse på Malmens
 

PARTY TIMES TWO

Kategori: Allmänt

Kort från mig innan jag far iväg. Ska fira Carro med middag och det tjejgänget först nu vid 19. Efter det bär jag iväg in till stan för att fira Petra. Hon bjuder på vin och drinkar så lördagskvällen för mig ser ut att bli prima ;)

Igår vart en härlig danskväll med arbetskompisarna på Brassan i Handen, nära och bra haha!

//Rosie