Rosanna

Punktvis

Kategori: Allmänt

Heej! Intesiv vecka blir till mer intensiv helg!
 
  1. Måndagen var den enda dagen jag bara var hemma och slappade, käkade gott, tog hand om vovven osv.
  2. Tisdagen var det som vanligt jobb och sen hem för matlagning, långpromenad med Lucy, övade på min ena låt till audition hemma och sen iväg till studion i 3 timmar för att fortsätta öva :D Gick grymt, spelade in hela låten och fick improvisera mycket. Känns bra!
  3. Onsdagen var det sovmorgon till 10.00, efter jobbet (tog bussen denna dag, ovant men kul, man träffar ju så mkycket folk man känner när man åker kommunalt. Borde göra det oftare.) var det in till stan för en arbetsträff, börjar nytt jobb på måndag :D:D Kort period än så länge, så länge jag gör något nytt och har variation i min vardag är jag glad! Vart en spontanare med Cassie efter detta, käkade på Donken och babblade som vanligt ♥ Hem och in i bastun för att sen DÄCKA i sängen.
  4. Idag åkte jag efter jobbet till Port 73. Hittade min jacka som jag skulle köpa för länge sen som nu fanns för halva priset så köpte en i svart och en i vitt, sjukt nöjd! Letade vidare (efter misslyckat försök igår), både där och i Haninge Centrum efter kläder som jag kan ha på mig på kryssningen imorgon men vart inget av det. Får skrapa fram något ur garderoben. Tråkigt... Kom hem, fixat räkningar, Pappa tog hunden på en milare, lagade mat, Mamma gjorde ett helt sprilans nytt set fransar på mig, duschat och nu packar jag!
  5. Andas ut.
  6. Imorgon ska jag ta mig till jobbet ännu en gång och sen är det den efterlängtade kryssningen. Kommer blir ett stört stort gäng i alla åldrar och kön, han, hon, hen, hön ? Det sköna är att Jussi hämtar mig + några lyckliga Jordbrobor till, när båten är i hamn igen på lördag. Längtaar!!
GOD NATT //ROSIE
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: